| Dmdmkdksnxnxndj a întrebat:

E normal ca neintretinand un contact sexual de foarte mult timp, când am unul câteva zile sa mă confrunt cu dureri jos și dificultăți de a sta in sezut, usturime la urinare, uscăciune, secreții cu puțin sânge și senzația de mâncărime (prurit)? De infecție/BTS nu poate fi vorba întrucât avem analizele la zi, și a fost si protejat

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu ma gandesc la BTS ci la candidoza vaginala in cazul tau

https://www.medicover.ro/......,488,n,295

este bine sa mergi la un medic ginecolog

| Dmdmkdksnxnxndj explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc mult pentru sfat, și pentru articol! Zi frumoasa sa ai!♥️

| Simpatic a răspuns (pentru Dmdmkdksnxnxndj):

Nu am facut mare lucru sa stii in cazul de fata doar am cautat un articol! zi frumosa asemeni!

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns:

Nu ar strica sa stim ce esti fata sau baiat... dar in ambele cazuri nu e ok! Nu cred ca e ceva grav si sigur va trece dar daca nu poti astepta sa treaca de la sine, treci pe la o farmacie si spune sa-ti dea ceva pentru mancarimi in zona intima, ti-as sugera o crema sa ceri nu cine stie ce pastile...

| Dmdmkdksnxnxndj explică (pentru lpavel):

Mulțumesc frumos pentru sfat, chiar am ținut cont și a ajutat. Situația nu s-a tratat însă s-a ameliorat considerabil. Am programat o vizita la ginecolog și cu puțin ajutor profesional sunt sigură ca va fi bine? Toate cele bune!

| lpavel a răspuns (pentru Dmdmkdksnxnxndj):

Imi pare bine ca ti-am fost oarecum de ajutor! Insanatosire grabnica!

| Mda01 a răspuns:

Pai doar un medic poate spune fix ce e, clar nu e normal chiar daca nu s-a facut sex de o anumita perioada