Adevaratul el, vine putin mai incolo nu trebuie sal grabesti vine la timup llui.Ca alte fete se baga in relatia la 13 -14 ani, si se mai si culca, acolo e lipsa de educatie, ce-a de la parinti. o fata ca tine multi si-ar dori.
De unde stii ca ea nu e vreo fitoasa sau imgamfata care nimeni n-o suporta? Sau vreo grasa pitipoanca sau multe altele? La faza cu "i-am refuzat pe toti" mi se pare ca e putina fita pe caputul ei dar nah.Nu toti si-ar dori asa ceva, eu unul nu mi-as dori.
Pai amice gangsta, Fata asta care inca nu a avut parte de asa zis dragoste, ce restul fetelor cred ca au parte la varste fragede, tu-ti dai seama ca acum e constienta. ca mai inveti sin din greseala altora. o fii fitoasa, si ce a pierdut cu asta?
Daca se tine pentru adevaratul el, cu atat mai bine. macar inca nu a fost dezamagit in iubire.Intelegi?
Sigur dar mi se pare ridicol la 17 ani fara prieten.Mai are putin, da majoratul si petrece majoratul singura! Very nice. Daca te uiti la o intrebare recenta de-a ei ai sa vezi ca e cu nasul pe sus.Citeste raspunsurile si ai sa vezi :).
http://www.TPU.ro/......lasi-timp/
Nu a avut nici un prieten dar ii "plac" multi baieti.Foarte tare!
Dejaba, probabil ca e vorba de ceva la mijloc)
Tu ai parerea ta, eu o am pe a mea.Deci suntem ca Tom si Jerry.Ne contrazicem pentru o tipa.Ciudat nu?.O zi buna
Nu ne contrazicem, ba dinpotriva, am vazut ce e de capul ei, Nu ai fost cu nici unul, dar ti-a placut de multi, pai daca nu stii sa vorbesti cu baieti. Poate e o fata tare baiatoasa. orice intrebare are cel putin un raspuns.
Adevarat dar nu suntem noi in stare sa judecam alte persoane. Daca ei sunt asa, sa-si vada de viata lor cam trista si noi de a noastra.
Sa vezi tu una dinasta daca nu prinde nimic pana la 18, si dupa 18... stii ce face? face dezmat ma, la atatea hormoni acumulate. face explozie, gang-bangul e fix ****.
Foarte normal si esti desteapta nu ca altele care habar n-au ce e viata si isi bat joc de ea.
Este absolut normal, nu exista o varsta exacta la care trebuie sa ai prieten.Si eu de exemplu am avut primul prieten la 18 ani, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta.Nu conteaza la ce varsta ai prieten, important este sa gasesti persoana potrivita si sa fi pregatita sa incepi o relatie.
Bafta
E normal, atata timp cat tu consideri ca baietii respectivi nu erau potriviti pentru tine .
Este foarte normal.M ai ales dacă acei "prieteni" căutau doar să se culce cu tine, și apoi să te înlocuiască cu alta, nu meritai astfel de prieteni nu?
Intreaba-te pe tine, iti plac baietii daca iai refuzat pe toti si macar nu te-ai intilnit cu nici unu.
poate iti plac din contra fetele.
Este normal asa ceva adica este un semn k nu te merita niciunul.si plus de asta esti o fata cu o educatie buna primita de la parinti u eu zic sa mai astepti o sa vina si printul u nu te grabi :* si app.un id as vrea sa mai vb pari de trebuie papa
linarkfts întreabă: