Buna,mai,sa stii ca majoritatea fetelor de varsta ta trec prin asa ceva,mai ales asa o iubire platonica,adica sa te indragostesti de un cantaret,un actor; astea sunt trecatoare, cu timpul iti va iesi din minte, chiar si eu cand aveam 13-14 ani eram `indragostita`de o vedeta,dar cu trecerea timpului mi-a trecut,de fapt nu a durat foarte mult,pentru ca eram constienta ca nu voi fi niciodata cu acea persoana dar orice fata trece prin astfel de situatii,mai tarziu iti vei aminti zambind de astea asa cum fac eu acum; cand vei intalni un baiat langa cu care sa poti vorbi,sa il poti atinge,sa fie langa tine si te vei indragosti,atunci vei vedea cum e adevarata dragoste,care o poti simti doar langa o persoana care e langa tine,care o poti atinge, mangaia, saruta.Si eu visam cu ochii deschisi,pana cand am simtit cum e iubirea adevarata,am avut si eu iubiti,dar de iubit cu adevarat o singura data am iubit si iubesc in continuare acea persoana,atunci vei vedea ce diferenta e intre aceasta mica obsesie in care te uiti la poze,cauti diferte informatii pe net despre acea vedeta,astea sunt trecatoare,ca vantul.
Nu ai de ce sa suferi pentru o persoana care nu ai vazut-o niciodata fata in fata,nu ai atins acea persoana,nu ai vb,dar ai sa vezi peste ceva timp,iti vei schimba mult conceptia, cand vei avea un iubit real, vei vedea ca de fapt nu a insemnat nimic pentru tine aceasta indragosteala de persoane faimoase.
Da, dar umple-ti timpul, spre exemplu, cititnd ceva, ca vad ca ai oarece probleme de exprimare! Nu fac "misto" de tine, chiar vorbesc serios! Ai prea mult timp pliber si de asta suferi de obsesie; Apuca-te de un sport, nu mai sta inchisa in casa! Intalneste-te cu prietenele si distrati-va, dar cu cap, bineinteles! Si in felul asta, nelasand timpul sa treaca degeaba pe langa tine, vei reusi sa te trezesti la realitate si cu siguranta vei rade in hohote cand iti vei aminti ca l-ai placut pe "vipul" X!
@monyk chiar mai ajutat mult, a tzinut de mine sa stiu ca el este marea iubire si nu pot intalni unul mai bun decat el dar uh mi-ai deschis ochii explicandu-mi cum ii adevarata iubire.si nu ca sa te indragostesti de o papusa de pe ecranul calculatorului tau!
Mersi mult :*
@AlexC in primul rand da-l in colo pe justien bieber
apoi in al doilea rand obsesia asta a inceput dupa ce i-am vazut un videoclip pe kiss fm inainte nu eram indragostita de nimeni
Dupa care am inceput sa-l caut pe net asta era cea mai mare greseala pe care am putut s-o fac! Ma vezi acum o proasta care viseaza cu ochii deschisi(capitol incheiat)...Ce mai urmeaza? sa plang dupa el si in final sa innebunesc, sincer am nevoie si eu de sfaturi utile!
Ohhh daaa, e foarte normal am avut anul asta vreo 3 "obsesii" de genu, si nu'ti a griji, trece peste maxim o luna
crede'ma, eu visam in fiecare noapte baiatu ala de care imi placea, dupa aia mi-am zis si radeam de mine in sinea mea
a fost dragut, dar cand te gandesti cat e de popular (la mine a fost exact asa), iti trece toata "dragostea".
bafta ^^ (atunci cand te vei gandi sa faci vreo prostie, gandeste'te ca ai multa lume imprejur care te iubeste x) )
Buna.Si eu 14 ani si imi plac multe vedete (baietii) si chiar pot sa spun ca dupa cativa st obsedata dar crede-ma ca m-am interesat si am aflat ca o sa treaca obsesia asta dar cu timpul...
Asta se intampla cand devi mai mare.
Vai,cum? Suferi din dragoste? Ce face Justin Bieber din fete.Daca e vedte e greu chiar foarte greu.Mai da unde e vedeta,pe YouTube? Detaliaza`ne si noua exact, hai te rugam frumos din inima, chiar nu ne intereseaza.La 14 ani citeam Sadoveanu,Eminsescu, Cosbus etc sa i`mi maresc media la romana nu eram preocupat de dragostea, cand aveam timp ieseam cu baietii afara la o miuta ori o plimbare pe bicicleta.
La varsta ta sigur e vorba de justin bieber deci. dupa cum cred eu, te vei indragosti de altul, cu timpul.
Cu siguranta! cred ca oricine a "simtit" ceva pentru o vedeta. O sa vezi ca in cel mai scurt timp o sa uiti de acea persoana. Bafta!
Dragostea nu tine cont de varsta.Crede-ma,dupa mai mult timp,o sa-ti treaca. Vorbeste cu alte persoane despre asta,impartaseste-ti sentimentele cu cineva care stii ca te asculta sincer,si o sa vezi ca o sa-ti fie mult mai usor.app,fetele,se maturizeaza mai repede,asa ca, cred, destul de curand
Eu prima data m-am indragostit de un tipde la mine din catriet la 11 anisor. Mi-a luat un an intreg sa accept faptul ca nu o sa fiu cu el. Si dupa nu mi-a mai placut de el, cat despre faza cu vedeta, sincera sa fiu si eu am fost indragostita de o vedeta da dupa ce o sa cada din topuri o sa iti treaca, sau la un moment dat o sa te plictisesti de el. sper ca te-am ajutat. funda?
La varsta asta e normal sa te indragostesti dar iti v-a trece cat de curand te asigur
Pai vei trece ceva de genu am patit si eu pot spune ca am fost "indragostita"de giovani de la rebelde si acum imi mai place de el si am suferit foarte mult ca nu am putut sa il vad sa il fac sa ma cunoasa ma uitam la videoclipurile lui si plangeam...Dar acum mi-a trecut de si imi mai place asa un pic si am 18 ani, pot spune ca va trece cu timpu pentru ca vei cunoaste baieti care te va face fericita si chestia cu placul de o vedeta si ca ai fost obsedata de ea ti se va parea cea mai mare prostie.deci stai linistita ca va trece doar gandeste pozitiv si incerca sa te gandesti la baietii din jurul tau si incerca sa gasesti un baiat pe care sa il cunsti
Belingot întreabă: