Poate e fata si se da baiat, who know? pe situ' asta numai trolli sunt, 70 %
Tu in 10 sept. 2020 aveai 22 ani si in 24 sept 2020 ai deja 24 ani?! De ce nu esti sincer?!
Pai e viata ta, faci ce vrei.
Insa, poate zici asta ca nu ai fost inca cu o fata. Cand o sa fii si o sa vina momentul, o sa vina. O sa va lasati purtati de val, de impulsul sexual mai bine zis si o sa va dezbracati. Nu e bai.
Zi faina!
Daca vrei sa fii virgin toata viata, este dorinta ta si nu o poate schimba nimeni.
Exista oameni asexuali, care nu simt nevoia de sex, restul de 99. 9999% nu rezista fara sex.
Eu zic ca e ok.
Mai multe fete pentru altii care sunt in stare sa se dezbrace.
Fiecare face ce vrea in viata asta si doar una ai. Nu trebuie sa traiesti dupa normele altora ca sa te simti bine.
Pai asta depinde de tine! ce vrei sa faci cu viata ta! tu stii mai bine! nu o sa afli raspunsul aici! sa stii!
Dar de ce să-ți fie rușine? Nu ar trebui. Chiar dacă nu ai cel mai atrăgător trup, să știi că sunt și alții care nu au neapărat un corp atrăgător dar se dezbra fără menajamente când vine vorba să facă sex.
Eu cred că gândești astfel, deoarece nu ai cunoscut până acum acea parteneră care să-ți ofere încredere în sine și să te facă să renunți la inhibiții. Atunci când o vei găsi, pariez că nu vei mai simți această rușine pe care o simți acum.
Frate, e alegerea ta normal, insa cred ca daca o tii asa o sa ai vreo criza mai tarziu in viata, nu mi se pare normal sa ramai asa. Daca vrei sa nu mai fii virgin cauta pe net sfaturi, video-uri despre agatat practica vorbitu in oglinda eu stiu sa nu-ti mai fie rusine, mergi la vreun psiholog.