| Elena1234456 a întrebat:

E normal daca "the best boy love struck " nu iti ofera tie un martisor, dar la toate colegele tale da? El este in aceeasi clasa.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca este o bestie boy

| Deea a răspuns:

Pai poate nu a avut destule martiosoare ca sa iti dea si tie sau poate pur si simplu nu te place ca pe celalalte fete. Poate nu esti singura la care nu i`a oferit martisor si poate si alte fete sunt geloase pe tine ca ai primit martisor de la un baiat poate mai dragut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urat din partea lui nici macar unu :-o

| Elena1234456 explică:

Pai il cam plac happy si i-am zis pe mees.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Poate vrea sa te faca geloasa in vreun fel, ori are o teama de a interactiona cu tine pe care si-o ascunde astfel.
Apropo, ati ajuns macar in gimnaziu?!

| m4them4tic a răspuns:

Ori ii e foarte rusine de tine(stiind ca il placi), ori nu te place deloc, una din doua, dar totusi urat ca nu ti-a dat si tie martisor.
Cred ca sunteti inca mici daca mai dati/primiti martisoare, eu cand eram la liceu(in urma cu vreo 2 ani), puneam toti baietii din clasa bani, cumparam flori si le dadeam fetelor si profesoarelor.Ne alegeam cu cate un pupic si un "multumesc" de la fiecare.
Ce frumos era la liceusad.

| Elena1234456 explică:

Am 15 ani, sunt clasa a 8-a happy.

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Buna!
ori nu ti-a dat pentru ca a vrut sa observi acest lucru deci sa-ti atraga atentia
ori te uraste, si nu ti-a dat din acest motiv
ori saracu' baiat nu mai avea...

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Buna!
cf?
si eu sunt de varsta cu tine...
vrei sa fim prietene?

| Aerosmith a răspuns:

Nu. Nu este normal. Tu ai fost singura care nu a primit un martisor. Urat din partea lui.

| someone_8322 a răspuns:

Sorry, da' ala nu e "the best boy love struck" daca nu da martisor la toate fetele...
de exemplu, mie mi s-a intamplat invers sad el vroia sa'mi dea dar cum aveam treaba, am fugit. rolling eyes