Pai poate nu a avut destule martiosoare ca sa iti dea si tie sau poate pur si simplu nu te place ca pe celalalte fete. Poate nu esti singura la care nu i`a oferit martisor si poate si alte fete sunt geloase pe tine ca ai primit martisor de la un baiat poate mai dragut.
Poate vrea sa te faca geloasa in vreun fel, ori are o teama de a interactiona cu tine pe care si-o ascunde astfel.
Apropo, ati ajuns macar in gimnaziu?!
Ori ii e foarte rusine de tine(stiind ca il placi), ori nu te place deloc, una din doua, dar totusi urat ca nu ti-a dat si tie martisor.
Cred ca sunteti inca mici daca mai dati/primiti martisoare, eu cand eram la liceu(in urma cu vreo 2 ani), puneam toti baietii din clasa bani, cumparam flori si le dadeam fetelor si profesoarelor.Ne alegeam cu cate un pupic si un "multumesc" de la fiecare.
Ce frumos era la liceu.
Buna!
ori nu ti-a dat pentru ca a vrut sa observi acest lucru deci sa-ti atraga atentia
ori te uraste, si nu ti-a dat din acest motiv
ori saracu' baiat nu mai avea...
Nu. Nu este normal. Tu ai fost singura care nu a primit un martisor. Urat din partea lui.
Sorry, da' ala nu e "the best boy " daca nu da martisor la toate fetele...
de exemplu, mie mi s-a intamplat invers el vroia sa'mi dea dar cum aveam treaba, am fugit.
Bananacantareata87 întreabă: