Daca nu are mai mult de 18 ani, da. Si daca doar va sarutati. Acuma nu zic ca nu sunt si copii de varsta voastra care au facut prostii, dar nu trebuie sa va luati dupa ei. Lasa pipaielile mai incolo si alte treburi si mai incolo.
Pa
Dar tu la 12 ani te simti pregatita pentru asta? dc ne intrebi p noi? stii f bine ca raspunsul nostru va fi NU.la 2 ani esti inca o copila.eu la 12 ani ma uitam la desene animate si invatatm nu imi ardea mie d iubiti.
dc nu te intrebi p tine? ai tu nevoie d asta acum? o faci pentru ca vrei sau o faci pentru ca asa fac si fetele mai mari decat tine? tie ti se pare normal sa ai iubit la varsta aia?
Buna!
Atata timp cat tie ti se pare normal, nu trebuie sa ti pese de ce cred ceilalti
Eu am inceput de la 13.nu`i mare diferenta
Mie nu mi se pare ceva anormal, avand in vedere secolul in care suntem si comportamentul adolescentilor din ziua de azi!
XOXO
Why not?
adica, daca te simti pregatita si esti informata despre tot ce trebuie sa stii da.
si sa ai si nitica demnitate...
Soramea mai mica are 12 ani si ea inca isi vede de copilarie.iese afara, se joaca, se uita la desene.trage si tu concluzia
Da eu am avut de la 11 ,, ai grija sa nu fie mai mult de niste saruturi,, ca dupa aia nu mai e normal
Hai ma, nu speriati fata. E normal, stai calma.
S-o luam altfel: ce fata de 12 ani nu mai are iubit?
Deci, bucura-te de el! Si ai grija cum saruti.
Nu prea. Si stii de ce? Pentru ca pe la 14-15 ani o sa vrei sa faci si.altceva. Si atunci pe la 19 ani ce mai faci?
Fiecare varsta isi are farmecul sau. Nu`l strica.Acum, la12 ani cand nu ai nicio grija in afara de scoala.nu te mai complica cu un "iubit". Cand vei mai creste ti se va parea totul foarte monoton.
Da este in regula.atata timp cat tu te simti in stare de a avea o relatie nu este nici o problema
Dragostea n-are varsta. oricum, ai 12 ani. din punctul meu de vedere ar trebui sa-ti traiesti copilaria. ai sa ai destul timp pentru iubiti in timpul liceului. eu iti sugerez sa ramaneti doar la pupici si mici intalniri. asta e cea mai frumoasa dragoste. cand ai sa fii mare ai sa realizezi mai multe... bafta! :*
Nu prea cred, cam prea devreme adica mama chiar si sora cu 9 ani mai mare tot imi povestesc decind erau ele adolescente ca si eu la 17 ani e prea devreme :-| o sa imbatrinesc cind o sa ajung sa ma marit in ritmul asta dar 12 ani chiar e o virsta frageda eu inca ma jucam in babie vei avea timp si pentru asta acum bucura-te de ceea ce ii convenabil virstei sa nu-ti para rau mai tirziu
Nu prea cred! E prea devreme! Copiii de 12 ani care fac acest lucru vor susţine contrariul. E absolut normal să ai iubit de la 15 ani în sus! La 12 ani nici nu poţi înţelege ce înseamnă iubire, chiar şi acelaşi sărut. Copiii care procedează astfel nu vor mai înţelege sensul vieţii. Când vor fi maturi se vor plictisi de viaţa de matur şi vor dori să fie copii din nou! Trebuie să-şi trăiască copilăria din plin, căci nu vor mai avea ocazia!
Ceau. Da, este normal. Nu ii nici o problema. Oricum se zice ca primul sarut la fete este intre 11 sh 13 ani. Sa fiti fericitzi:*
Ma, o fi normal sa ai un prieten la 12 ani, dar sa scrii cu "y", si banuiesc ca folosesti si "j" de genu` "misto, niste".
Serios, e normal sa ai prieten, dar nu mi se pare normal sa scrii asa, si asta nu o zic doar pentru tine, fiindca in ziua de azi maj. copiilor de varsta ta scriu asa.
Pacat.
Tu ce glumesti ete ceam mai mare prostie fetele care se intilnesc de la atiteaani pina la urmaajung prostituate deoarece ele sunt cu capu in nori si partenerul avind vreo 16 ani face ce vrea din ea
Cum sa fie normal fata la 12 ani nare minte i prietenul avind vreo 16 poate sa o aduca in pragul disperariiiiiiiiii
Da, e normal. si eu am avut prieten de la 12 ani si prima data m-am sarutat tot la 12 ani
Eu zic ca e normal dar doar daca il iubesti cu adevarat daca nu il iubesti si faci asta din popularitate nu e nici sansa daca simti ca il placi fa-o iar daca nu ramai la copilaria ce nu se mai gaseste
obiwankenobi întreabă: