| personaljesus a întrebat:

E normal sa am 14 ani si sa ma indragostesc de un tip de 40(desi nu pare, are ochii albastrii si parul pana la umeri )? cei mai multi mi-au zis ca nu e normal, dar eu nu stiu ce sa fac pentru ca il iubesc, si el mi-a dat de inteles ca si el ma iubeste, nu s-a "atins" de mine, doar un sarut, dar imi e frica sa nu afle parintii mei pentru ca el este un prieten de familie si nu as vrea sa isi strice prietenia cu ai mei.

Răspuns Câştigător
| JerkingOffMaster a răspuns:

Pai e logic ca nu e normal, si in plus daca va ''iubiti'' el ar putea sa faca ani buni de inchisoare laughing

Daca e vorba despre unu' din profesorii tai stai linistita ca o sa treaca, ( imi amintesc ca in clasa 1-a aveam o invatatoare buna :X:X:X )

Oricum eu ti-as recomanda sa stai linistita happy

9 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Ce trebuie sa faci? Sa-ti bagi mintile-n cap si sa gandesti rational.
Tipul ala iti poate fi tata, cu putin efort, poate chiar bunic. Ce aveti voi doi in comun? Ce vorbiti, ce va impartasiti, ce va leaga? Ala e barbat in toata firea, cu slujba, cu tot tacamul, iar tu esti un copil care nici macar la liceu nu e.
Nu, nu e normal, e pedofilie in toata regula.De iubit, nu cred ca-l iubesti, poate doar ai facut o obsesie din asta.
Sfatul meu e sa incetezi cu relatii de genul, nu-ti aduc nimic bun.Deocamdata multumeste-te cu tipi de varsta ta, cand ai sa ai o varsta respectabila si anumita experienta de viata, te vei putea avanta si la tipi mai 'copti'.

| GuessWho_8607 a răspuns:

E perfect normal... Dupa vreo 2 luni o sa ne intrebi :
-ce sa fac? Prietenul meu m-a inselat cu mama sau cu bunica.

| Alina_9354 a răspuns:

Daca esti o fata cu o educatie buna si cu cei 7 ani de acasa o sa-ti dai seama singura daca e bine sau nu? Pana la urma ala nu e un,, tip,, e un,, nene'' pentru tine care iti poate fi tatawinking

| 13Denisa a răspuns:

NU este normal...Eu am facut aceeasi prostie si am suferit foarte mult. "Fugi" cat mai poti! Nu iti pierde copilaria si tineretea cu el. Aceasta este parerea mea. AM SIMTI-O PE PROPRIA PIELE SI NU MI-A FOST USOR. Este prea mare diferenta intre voi, el are o alta gandire, tu esti copil inca. Asa ca lasa-l in pace. Nu merita, fi desteapta!

| Îți dăăă ariiiipi! a răspuns:

O fi dragostea "indiferent de varsta" dar in cazul asta diferenta e prea mare.
~Tipa~

| Alexxx_1973 a răspuns:

Tiar fi placut cand vei ave vreo 25 de ani si sa iubesti un mosneag?big grincum vei esi in lume cu un pedofil? nu e deloc bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici tatal tau nu are atatia ani. te rupe... te sparge

| HaiiiiPa a răspuns:

Nu-i deloc normal! Ii prea mare diferenta de varsta.:O.

| evolUTIE a răspuns:

Nui cumva tatatolaughing nu esti normala 40 de ani uh gandesti cand vb asa maturizeazate zi si la mamata sa vezi cum reactioneaza:laughing il ia ealaughing doamne fereste auzi la ea nu-i normallaughing rau rau rau