Ma prefac ca ai pus semnul intrebarii in loc de semnul exclamarii si te aprob, da este ok dar daca o sa ai o relatie ai grija pana unde duce
Hmm, n-ar avea de ce sa fie ceva anormal, dar daca o sa fie ceva pe bune, adica o relatie, si esti baiat atunci, o sa fie naspa, nu prea stiind cum sa pui problema si etc, deci ar trebui zic eu sa mai astepti un an, iar daca e doar sa-ti placa e normal mie de la 11 ani au inceput sa-mi placa fetele foarte mult, adica sa ma atraga una mai mult decat alta cu tot felul` de prosti, iar daca esti fata ai grija cu cine faci o relatie, sunt multe fete de varsta ta care fac chestia asta, adica relati la 13 ani, dar daca o sa fie cu unu de 16-17-18 vezi sa nu vrea ceva mai mult de niste pupici, si niste atingeri in zone mai intime. Bafta!
13 ani?
no și eu îmi dădeam la labă la 13 ani dar nu e tocmai okay că am învățat din greșeli și poți rămâne ipotent și cu sechele pe creier deci e grav îți spun sincer să-ți placă de cineva la 13 ani -.-"
Buna
Este ceva normal sa poti admira ceea ce este frumos si sa iti placa tot ce este placut.
O zi frumoasa sa ai