| ZaMbArIcI_4577 a întrebat:

E normal sa incewrici sa-ti faci iubyt dela 12 ani >>? da nu vreau raspunsuri gen:esti prea mik nu stiu ce zicety da saau nu si argumentatzybig grin

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

La 12 ani? Cat mai? Esti batrana in meseria draga. Uite, una se lauda ca are prieten de la 6 ani cand inca nu i se conturasera bine organele genitale si cand inca mai credea ca daca pune zahar pe pervaz va veni barza cu bebele
Repede fa-ti un gagic ca e bataie mare pe baieti. Daca nu ma crezi vino la mine in liceu sa vezi cum in fiecare pauza se bat fetele pentru baietihee hee

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sa iti placa de cineva e normal, dar parerea mea e sa astepti pana pe la 14 -15 ani cand vei fi ceva mai matura!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai de ce ai mai pus intrebare daca stiai ca asta va fi rasp nostru?
acum ce sa iti spun daca tu esti pregatita si vrei asta fa-ti un pr si gatatongue

| Cătălina a răspuns:

E normal ca incepi sa simpatizezi pe cineva, insa de iubire nu se poate vorbi la aceasta varsta. Si da, e normal sa-ti simpatizezi unii colegi, amici de varsta ta.

| Andreea_1440 a răspuns:

E logik iubirea nu are o varsta si eu am avut de la gradi nu stiam eu cei ala gagiu dar important e ca aveam.succes*:

| DeeDee_4511 a răspuns:

Daca tu crezi ca esti pregatita...happyDA.
Fiecare cum crede. happy

| G0oLaN a răspuns:

rolling on the floorandreeoo si eu am avut gagica de la gradi!:X (revenim la sub) da e normal! pentru ca de abia acum incepii sa inveti lucrurii noii! adica ce e alla saurt cum te saruti mai romantic si pnm de la 14 15 ani incepi alta categoriie si uite asa! :X haii ciuss

| loving2008 a răspuns:

E normal sa simpatizezi pe cineva dar nu sa ai iubit sau sa fii cu cineva.
La 15 ani ai putea sa ai un amic mai apropiat(fara sa se ajunga la sex)!
Toate fetele dezvirginate mai mici de 16 ani sunt considerate gunoaiele societatii asa ca... tu decizi

| Andre95 a răspuns:

Pai nu e nimic in neregula cu asta.Sigur ca e normal.