De ce te intereseaza ce e normal si ce nu? Normalul e dat de ceea ce alege majoritatea sa faca. Sunt atatea lucruri gresite pe care majoritatea alege sa le faca...de ce ai vrea sa faci totul normal doar de dragul normalului, ca sa nu fii judecat? Nu e nimic gresit in ceea ce va doriti, dar trebuie facuta cu mare atentie ca sa va ajute, sa va intareasca relatia, nu sa va separe. Aici, comunicarea constanta si deschisa, sincera e cheia.
In primul rand, trebuie sa va analizati si sa va faceti clare limitele, mai intai intre voi 2 si apoi sa ii comunicati si tipului cu care vreti sa faceti asta. Poate ca tie nu ti-ar placea sa vezi o palma peste fata sotiei tale. Poate ei i-ar placea si poate ca tipul cu care o faceti, in febra momentului, nestiind limita, o sa o faca. Asta e un exemplu.
Apoi, trebuie sa aveti in vedere posibilele sentimente de gelozie care ar putea sa apara si sa discutati cum sa le gestionati. Un feedback constant e cheia aici (nu in timpul actului, dar dupa act, dupa ce va linistiti, va relaxati).
In functie de cum gestionati toate astea, va poate intari relatia si increderea in voi, in celalalt sau va poate strica relatia.
Comunicare, comunicare, comunicare! Directa, deschisa si sincera!
Enjoy!
Bineinteles ca nu-i normal, dar daca tu nu esti capabil sa o satisfaci ori esti impotent, probabil ca-ti place sa vezi cum altul o satisface pe sotia ta.
Normal e sa traiesti in viata reala, nu in filmele xxx. Daca doriti sa va aruncati casnicia la gunoi, sure, go ahead?
Sau cumva... https://media.tenor.com/KHu0RQ8IWI4AAAAC/troll-detected-troll.gif
"E normal să îți dorești să faci sex cu soția ta împreună cu alt bărbat?"
Nope.
"soția mea găsește foarte incitant gândul ăsta, dar atunci când se ivește ocazia nu vrea să-l punem în practică."
Pentru ca stie diferenta dintre fantezie si realitate.
Normalul nu prea poate fi definit, mai ales dpdv sexual. Fiecare face ce ii place atât timp cat există acord de ambele părți si nu e nimic forțat. Atât timp cat sunteți amândoi de acord sa puneți in practică această fantezie nu vad de ce nu ați face-o, acum rămâne să găsiți a treia persoana care sa fie de acord sa faca asta
Soția ta e un pic reticenta poate pentru ca se teme sa nu va stricați relația după această experiență sau sa nu fie judecată, cine stie.
Nimic anormal, multe cupluri practica asta, insa, ambii trebuie sa fie de acord si siguri ca vor sa faca asta, pentru ca va puteti pune in pericol relatia
Dacă tu chiar vrei asa ceva de ce ai decis sa întrebi niște străinii daca este normal?
Eu am impresia că nici tu nu ști ce vrei!
Mă, iarăși te-a mintit farmacistul si in loc de sirop de tuse ti-a dat antigel de parbriz? Nt, nt, nt, urat din partea lui