si care-i problema?
Ar cam fii 2 probleme:
1. Daca te prinde Politia, risti sa te faci de cacao, platind amenda si ajungand prin ziare.
2. Riscul sa faci penis captivus din cauza stersului sau a fricii daca cineva va descopera taman cand sunteti in timpul exercitiului, fata putand sa-si blocheze vaginul si esti prins in interiorul ei, urmand ca doar o ambulanta sa va ia si sa va duca la spital, ca sa va faca injectie de deblocare.
http://www.ziarulevenimentul.ro/......73339.html
Alte riscuri ale sexului in public, aici:
http://www.romedic.ro/sex-in-locuri-publice-0P17738
Penis captivus e foarte rar intalnit si este de fapt penis captivus este creeat de vagin, nu de penis, iar baiatul vorbea initial despre sexul oral. Si cat de tare te-ai speria? Adica sexul e ceva normal, mi s-ar parea mai mult amuzant decat de speriat
Pe langa asta: de cate cazuri de penis captivus reale ai auzit?
Da, nu numai ca am auzit, dar cunosc tipul care a patit asta, el fiind necasatorit, dar femeia era maritata. Intr-o seara au avut sex in masina, cineva a trecut pe langa masina lor, uitandu-se pe geam, atunci tipa s-a speriat si s-a blocat, ma rog i s-a ablocat vaginul, prinzand penisul tipului inautru. Dupa o vreme au sunat la salvare si asa a iesit la iveala toata povestea.
A urmat divortul pentru ea si mutatul in alt oras, iar el s-a insurat la putina vreme, speriat sa mai alerge dupa femei maritate.
Draga Gretta, aceasta este o legenda urbana scrisa cuvant cu cuvant. Nu numai ca am citit povestea de 1000 de ori pe site.uri cu legende urbane, dar sunt si creepypastauri de genul care incep exact :
-nu numai ca am auzit, dar il cunosc personal pe acest tip
-am auzit ca un tip a patit asta si stiu din sursa sigura pentru ca acesta era chiar varul lui...
Etc.
Aceasta poveste am auzit.o de cel putin 6 ori de la oameni, tot cu barbatul, femeia maritata. E cea mai "renumita" legenda cu penis captivus deci, nu stiu cine sau de ce te.a mintit. Dar cu siguranta a fost o minciuna. Penis captivus este extrem de rar. Nu este ceva ce pateste fiecare femeie
Te inseli, nu am copiat nimic, nu am inventat nimic!
Tipul mi-a fost coleg de servici in Romania, asa ca-l stiu fff bine.
Povestea s-a intamplat in anul 1992 in Braila, seara dupa servici in parcarea unei uzinii foarte mari.
Am auzit povestea de o gramada de ori aproape cu aceleasi cuvinte. Poti spune ce vrei. Eu vorbesc pentru cei ce citesc asta sa nu se increada in toate basmele
E o fantezie intalnita destul de des. Nu e nimic anormal prin a avea fantezii, toti oamenii au cateva placeri ascunse.
Nu stiu cum vad femeile chestia asta. daca le place suspansul sau posibilitatea sa o fi surprise facand sex in public
Nu toti barbatii prefera aceleasi lucru, deci si femeile au gusturi diferite. Asta depinde de personalitatea fiecaruia.
Https://www.facebook.com/profile.php?id=100014826036504 e Facebook meu daca vrei sa stam de vb in masina
Mi se pare foarte normal. Eu tot timpul il rog pe prietenul meu sa imi dea una mica in timp ce conduc.