Poate nu esti destul de uda, e posibil si de asta sa te doara. acum na, depinde de organismul fiecaruia poate dupa o perioada nu o sa te mai doara. oricum, nu-ti fa griji ca nu are ce sa fie asa grav
Cica " DA" normal ca nu-i normal cum s-o doara atat de rau la fiecare act? nu, nu e normal deloc. practic noi fetele simtim placerea prin durere dar nu doare chiar in halul ala. eu zic sa consulti un medic ginecolog Olliiiieee
Esti si tu bata, nu sti citi, o spus ca nu o doare asa de tare in cat sa moara! O doare suportabil!
Auzi la ala ) fata nu a zis ca moare de durere moles disperatule
Esti tu beat ). si ce daca ii suportabil tampitule? e o durere. e DURERE. nu trebuie sa te doara
Ba trebuie, tu crezi ca e ca la baieti? Nu simt nimic? Cam tot timpu (unele) femei simt o durere!
Eu am spus in modul asta pentru ca fix asa a spus-o NoMoreLittleGirl!
Corect "unele" da ma dar e o durere placuta...placere mai mult nu durere..esti femeie sa stii ?
Trebuie sa fiu femeie sa stiu? Sau sa ma "interesez"? Si in + a spus ca nu si-a inceput de mult viata sexuala...
Du-te d'aci frate :*
App tu cati ani ai?
1993
Eu te intreb cati ani ai tu imi dai data nasterii) sau 1993 de ani ai?
Si sa vezi acu tu spui gen : " Nu sti sa calculezi? "
Da tu nu stii sa calculezi?
Da tu nu stii sa raspunzi la intrebare "Cati ani ai"?
Ba da.dar complic raspunsul.dar de-atunci calculam de 50 de ori n-ai flat cat am?
Ba da din greseala am calculat, vroiam sa raspunzi la intrebare mai "la subiect".
Deci cat am ?
Nu te speria este perfect normal mai ales ca tu nu ti-ai inceput demult viata sexuala si depinde si de "locul"(parte intima) in care o faceti.
Da asa este, nu mi-am inceput de mult viata sexuala insa nu stiu..ar trebui sa ma relaxez mai mult oare? Cand simt ca ma doare ma panichez si ma ia o stare asa de frica.el o lasa mai moale, ma relaxez si dupa aceea incearca iar..De medic ginecolog chiar am o fobie..insa sunt constienta ca tot va trebui sa ajung pe masa unuia intr-o zi.
Nu-ti recomand..masa aia e teribila )))))
Numai cand ma gandesc ma inmoi x_x brr!