| Olliiie a întrebat:

E normal sa ma doara la fiecare act sexual intretinut?happy De precizat faptul ca nu mi-am inceput de mult viata sexuala si nu stiu daca e normal ca la o penetrare mai adanca sa ma doara..indiferent de pozitie, daca penetrarea este adanca ( si asta nu inseamna "pe toata" ) ma doare suportabil, insa destul de dureroase incat sa zic "au" si sa o lase mai usor..deci este normal?

23 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Poate nu esti destul de uda, e posibil si de asta sa te doara. acum na, depinde de organismul fiecaruia happy poate dupa o perioada nu o sa te mai doara. oricum, nu-ti fa griji ca nu are ce sa fie asa grav

| Ciorba232232 a răspuns:

Da

| PsyhoWoman a răspuns (pentru Ciorba232232):

Cica " DA" normal ca nu-i normalstraight face cum s-o doara atat de rau la fiecare act? nu, nu e normal deloc. practic noi fetele simtim placerea prin durere dar nu doare chiar in halul ala. eu zic sa consulti un medic ginecolog Olliiiieee happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Esti si tu bata, nu sti citi, o spus ca nu o doare asa de tare in cat sa moara! O doare suportabil!

| Ciorba232232 a răspuns (pentru PsyhoWoman):

Auzi la ala laughing) fata nu a zis ca moare de durere moles disperatule

| PsyhoWoman a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti tu beat laughing). si ce daca ii suportabil tampitulestraight face? e o durere. e DURERE. nu trebuie sa te doarastraight face

Ba trebuie, tu crezi ca e ca la baieti? Nu simt nimic? Cam tot timpu (unele) femei simt o durere!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ciorba232232):

Eu am spus in modul asta pentru ca fix asa a spus-o NoMoreLittleGirl!

Corect "unele" da ma dar e o durere placuta...placere mai mult nu durere..esti femeie sa stii straight face?

Trebuie sa fiu femeie sa stiu? Sau sa ma "interesez"? Si in + a spus ca nu si-a inceput de mult viata sexuala...

Du-te d'aci frate :*

App tu cati ani ai?

1993 happy

Eu te intreb cati ani ai tu imi dai data nasteriirolling on the floor) sau 1993 de ani airolling on the floor?
Si sa vezi acu tu spui gen : " Nu sti sa calculezi? "

Da tu nu stii sa calculezistraight face? laughing

Da tu nu stii sa raspunzi la intrebare "Cati ani ai"?

Ba da.dar complic raspunsul.dar de-atunci calculam de 50 de ori laughing n-ai flat cat am?

Ba da din greseala am calculat, vroiam sa raspunzi la intrebare mai "la subiect".

Deci cat am smug?

| luckshot a răspuns:

Nu te speria este perfect normal mai ales ca tu nu ti-ai inceput demult viata sexuala si depinde si de "locul"(parte intima) in care o faceti.

| Olliiie explică:

Da asa este, nu mi-am inceput de mult viata sexuala tongue insa nu stiu..ar trebui sa ma relaxez mai mult oare? Cand simt ca ma doare ma panichez si ma ia o stare asa de frica.el o lasa mai moale, ma relaxez si dupa aceea incearca iar..De medic ginecolog chiar am o fobie..insa sunt constienta ca tot va trebui sa ajung pe masa unuia intr-o zi.

| PsyhoWoman a răspuns (pentru Olliiie):

Nu-ti recomand..masa aia e teribilastraight face laughing)))))

| Olliiie explică (pentru PsyhoWoman):

Numai cand ma gandesc ma inmoi x_x brr!