| Ella1213 a întrebat:

E normal sa-mi incep viata sexuala la 16 ani? Tin sa mentionez ca am prieten, el are 19, si suntem de 3 ani impreuna, il iubesc, si ma iubeste, stiu sigur! El nu-mi cere asta, si zice ca-i gata sa ma astepte cit e necesar, dar stiu ca deja vrea s'o facem, doar ca vrea sa aleg eu! Astept pareri.

Răspuns Câştigător
| alexa2829 a răspuns:

Ce dragut, sunteti de 3 ani si el nu iti cere sa faceti sex, so sweet! :X insa ai grija daca Tu vrei neaparat sa faci sex si fa-o cu prezervativ nu te tampi si fa fara.Eu personal stiu ca e mai bine fara dar am patit-o si partea a doua e fff nasola totul duce la AVORT. Sfatul meu este sa fi cu capul pe umeri si atentie mare la perioadele fertile si nefertile! Sa fi "inteleapta"si sa ai grija de tine! :*

7 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Cum spune alexa mai sus, e "dragut" ca nu iti cere asta happy.Eu zic ca e ok la 16 ani...dar asta nu tine de varsta ci mai de vraba de cat de pragatit(a) esti sa o faci.
Oricum, bafta! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei2461 a răspuns:

Da este normal dar fa cu prezervativ pentru a nu ajunge rau, chiar este momentul potrivit dar daca esti virgina prima data sa iti bage doar odata fara prezervativ si dupa sa si-l puna