| Justrememberwho a întrebat:

E normal sa mi-o sug singur?
De putut pot, am facut asta de cateva ori si..., mi se pare totusi ciudat.

Răspuns Câştigător
| kandaraki a răspuns:

Logic, daca iti place de ce nu ar fi normal pentru tine? doar sa nu zici nimanui acest lucru, te vor rade altii.

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dezmierzi ar fi termenul cel mai corect. Oricum, fata de ele, esti un privilegiat, pentru ca poti, la tine fiind in exteriorm pe cand ele nu pot, probabil cu foarte rari exceptii, contorsionistele de la circ.
Si normalul si ciudatul sunt extrem de discutabile. E corpul tau si sennzatiile tale.
Depinde foarte mult si la ce te raportezi fata de ce te asteptai, si ce experiente anterioare ai.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca reusesti sa ti-o iei in gura si ceea ce simti in acel moment iti provoaca placere si satisfactie de ce n-ai face-o la o adica. Practic daca stai sa te gandesti faptul de a ti-o freca cu palmele sau sa ti-o sugi cu gura, nu difera prea mult daca efectul obtinut in final este acelasi. big grin

| mihai69 a răspuns:

De ce n-ar fi?
Dacă era ceva cu totul anormal, ar fi fost logic nici să nu fie posibil.
Ciudat poate să li se pară celor care nu reușesc. Dar pentru tine ar trebui să fie chiar mai mult decât satisfăcător!

| LoveSleep a răspuns:

Eu abia ajung la ea cu mâna si altii ajung cu gura.
Și cica viața e corecta -_-

| PersonajFictiv a răspuns:

Cand iti vine, sa ti-o bagi adanc in gat, sa iti ajunga direct in burtica "produsul finit".