Nu înţeleg exact ce ai vrut să întrebi!
Te referi cumva la faptul că ai încercat să faci dragoste ( tu fiind virgină ) de 2 ori, în 2 săptămâni diferite, şi ai sângerat de fiecare dată?
Dacă e vorba de asta, atunci DA - se poate, e posibil ca prima dată să nu te fi dezvirginat complet, şi deoarece himenul nu era rupt complet, la al 2-lea act sexual ai sângerat iar ( pentru că acum s-a rupt de tot )!
Dacă nu te referi la ce am înţeles eu, atunci e valabil răspunsul dat de Mandarina888.
Ce-i prea mult, nu-i sănătos!
Aici sunt posibile 2 explicaţii/situaţii :
* Dacă actul sexual NU l-aţi finalizat, deci dacă doar a "încercat" să te pătrundă şi apoi v-aţi oprit ( din cauza sângerării ) atunci e posibil să nu se fi rupt complet himenul - şi e exact situaţia pe care am descris-o în celălalt răspuns!
* Dacă, totuşi, a introdus tot penisul în vagin şi aţi făcut EFECTIV dragoste ( deci cu penetrări repetate, act sexual de cel puţin câteva minute ), atunci ar fi TREBUIT să se rupă himenul ( măcar la al 3-lea act sexual ) - deci o eventuală sângerare ( şi la al 3-lea act sexual, sau la următoarele ) NU este normală şi POATE fi vorba de o "problemă" medicală!
Nu ştiu exact în care din aceste situaţii te încadrezi tu ( deoarece NU ai dat "detalii" ); dar, dacă e vorba de cea de-a 2-a situaţie, atunci recomand să mergi la un control ginecologic!
Sunt cazuri foarte RARE când himenul este FOARTE elastic şi se rupe puţin câte puţin, provocând acele sângerări de dezvirginare la câteva acte sexuale ( chiar la 5-10 acte )!
Totuşi, pentru a evita "complicaţiile", e mai BINE să faci un consult ginecologic!
Nu cred ca sangerarile au legatura cu virginitatea...ai ciclu menstrual? Poate fii o dereglare hormonala sau pot fii niste scurgeri inainte sa iti vina ciclul propriu zis daca nu ai ciclu inca, daca te ingrijorezi du te la un ginecolog!
Anonim2796 întreabă: