Am 17?
Ai drumul lung.
La 17 ani tu habar nu ai nici să faci sex.
Mai așteaptă câțiva ani și să găsești unul să îți facă - orgasme cu durere în cervix.
Când vei întâlni unul să îți facă astea te vei urca pe pereți de plăcere și vei urla ca disperata de plăcere.
Ești mică acum, mai așteaptă vreo 3 ani.
Se intampla de obicei. daca ti-ai inceput viata sexuala si o perioada mai lunga nu ai parte.De aceea porunceste Creatorul sa nu facem sex fata casatorie, ca sa nu fim frustrati, dupa ce ne-am inceput viata sexuala ca partenerul de casatorie sa avem tot timpul cu cine sa si continuam.
In România ești considera curva si daca o faci si daca nu o faci, așa e la pubertate
Ai dreptate, dar nu-mi pasa de lume, tocmai de asta, ca vorbește oricum
Daca nu ai ce face toata ziua si nu te gandesti decat la sex, da, ai facut o obsesie pentru asta si atunci numai asta vezi peste tot.
Ocupa-ti mintea si mainile cu ceva!
ia-ti un job sau iesi la un voluntariat sa aduni hartiile dupa strada, sa maturi trotarul, sa faci lucruri care sa te tina sanatoasa la cap, nu cu obsesi inutile, fiindca un om normal poate sa comande creierului la ce sa se gandeasca.
Nu e nimic anormal, e vorba doar de echilibrul hormonal care poate fi mai balansat într-o direcție sau alta.
Am avut acum mai mulți ani o prietenă așa cum spui tu.
Era raiul pe pământ.
Apoi s-a mutat cu părinții în Australia iar eu aproape am picat în depresie.
Nu e nimic neobisnuit. Gandeste-te la sex ca la mancare. Daca nu mananci, mereu iti va fi foame. Daca nu faci sex, mereu esti excitata. Dupa ce vei incepe sa ti-o pui cu persoane pe placul tau lucrurile vor reveni la normal.
) Dupa atata timp, TPU tot imi ofera surprize.
Tablou: Tineri pe strada, strangand gunoaie si hartii pe strada, in stanga si-n dreapta, cu frenezie. Eventual si cu ochelari de cal ca sa nu vada in dreapta si in stanga. Un pic cam distopic, nu?
Bine ati venit in visul Jassminei )
Nu esti un bloc de piatra tocita si expirata care nu mai are nicio placere in viata? La strans gunoaiele pe strada cu tine.
Asta e normal, sa strangi gunoaie random pe strada, nu ca adolescent sa ai activitate hormonala.
Buna!
Nu e nimic anormal în situația ta.Esti tânără și în putere.
Am vorbit cu un prieten acum doua săptămâni și mi-a zis că atunci când era la începutul relației simțea nevoia sa facă sex tot timpul cu iubita. Apoi după doi ani mi-a zis că face sex cu iubita doar o data pe săptămână.
Dorința de a face sex cat mai des care că e o nevoie primara a fiecărui om care se întâmplă o data sau in mai multe intervalului de timp.Probabil după ce faci sex mai des nu o sa mai simți nevoia așa tare.
Mai bine spune 99% la suta dacă tot ești și vrei sa fi sincera cu adevărat. Pai nimeni nu o sate sature Niciodată și nici tu nu o sate saturi Niciodată asta este mai mult decât clar. O sa ajungi din bărbat în bărbat alte soluție nu ai și nici nu o sa fie pentrucă o sate plictisești de același și o sa vrei câți mai mulți.
Ai o problemă foarte mare - nu ești satisfăcută când faci sex.
Caută pe altul care să te liniștească.
Cel de acum poți să îi dai un șut în dos.
Nu este gresit, esti un caz fericit. Sexul e pretios pentru barbati, problema e ca noi avem nevoi sexuale mai puternice si intr-o relatie monogama e greu pentru o femeie sa aiba acelasi interes pentru sex ca barbatul.
O fata dornica de sex e foarte atragatoare pentru barbati. Cat despre motiv, probabil ai mai mult testosteron decat femeile normale, sunt hormoni care regleaza apetitul sexual iar ai tai te imping spre dorinta. Have fun!
Da-ti o palma si iti revii, sau ia-ti altul care sa iti satisfaca nevoile.
E normal, și eu sunt in aceiași situație, dacă nu am relație masturbarea e la ordinul zilei. Gaseste-ți un partener pentru sex