Buna.Nu chiar.Mandria e adesea foarte strans legata de alte caracteristici nu prea bune.
Nu știu dacă sa fi mândru este ceea ce trebuie să simți după oral. Sexul oral presupune exprimarea sentimentelor profunde, presupun.
Aplauze aplauze, ultimul pasaj din comentarii conturează răspunsul perfect. #Violleta2022
[Un om inteligent, in special daca are o relatie frumoasa de dragoste, nu va da niciodata din casa, amanunte sexuale, intime sau de orice natura privata.]
E relativ normal sa comunici cu altii atunci cand se intampla oricum intre straini anonimi.Lumea isi scrie oful si primeste un sfat fara sa dea din casa la apropiatii sau cunoscutii la care ar apela in mod obisnuit.
Asta da intrebare.E clara daca pui o astfel de intrebare, ce cred eu este ca esti cam slabuta la pat de aia si barbatii aia care au plecat, nu stiu ce sa zic.
Tu asa ca idee, te auzi ce spui? Sa fii mindra ca ai facut sau ti s-a facut sex oral, c e vezi tu aici mindrie.
Sex oral faci, ori ti se face din placere, daca simte sau simti sa faci asta.
Pfff naspa de tot, in sf deci ai facut oral ti s-a facut sau ai facut tu aluia? Sau ati facut amindoi?
Se pare ca nu prea iti place sa faci asta, de aia nici nu prea iti iese bine, motiv pentru care aia pleaca din relatie.
Bine nu pleaca doara ca nu esti buna la orale banui ca nu prea te descurci nici clasic.
Ca veni vorba de oral, o tipa de aici, m-a intrebat despre o foista de-a mea daca se pricepea la oral.I-am spus ca era profesoara la care ea a insistat sa o intreb ce anume trebuie sa faci sa te pricepi.
Asa ca am intrebat-o, iar ras[unsul a fost, trebuie in primul rind sa iti placa, sa iti faca placere ce faci, apoi restul vine de la sine.
Deci ca la orice job si aici se pare lucrurile stau la fel.
Respectiva primise reclamatie ca este varza la asa ceva, amantul i-a spus direct in fata cai varaza la sex oral, ea voia sa invete sa devina profesionista dar nu prea ai cum, odata ce nu-ti face placere, nu o sati iiasa niciodata bine.
Deci tu te simti mindra ca ti-a facut ala oral? Cei aia sa te simti mindru? Deja is depasit de chestii de a stea poate bucuroasa, mai ales daca n-ai facut nicioidata sau nu ti s-a facut asa ceva nicioidata, asta da, esti asa un pic mai bucuroasa, dar nu mindra.
Ar trebui sa ingropam adevarul? Nu va iesi la iveala mai tarziu si vom. face si mai.mult rau?
Mai bine directa dar nu mandra decat indirecta, clar.
Nu, căci este mândria omului care coboară și se înjosește mai jos decât porcii. Căci nici măcar ei nu folosesc gura, care este pentru mâncare, în scopuri așa zis sexuale, numai penreu că asta este la modă.
E normal să te simți bine, satisfăcut(ă), relaxat(ă).
Mândru?!? nu. De ce ai fi?
Cel mai puțin probabil am înțeles noi greșit contextul în care a folosit adjectivul mândru?
E ceva normal nu vad de ce te-ai mandri cu asta dar desigur dacă nu ai prea avut parte de asa ceva s-ar putea să fie motiv de mândrie!
Într-o relație, dacă primesti sex oral, normal ar fi să și oferi. Aici intervin mai multe controverse. De obicei oamenii se ascund de sexul oral, spunând că "te injosesti". Aici depinde de gandirea fiecăruia si bineinteles, e alegerea fiecaruia daca doreste sau nu sa ofere sau sa primeasca sex oral.
Nu inteleg de ce sariti toti in cap, este strict viața persoanei respective si si-o trăiește așa cum vrea si cum stie ea mai bine.
În schimb, mi se pare puțin absurd sa te mândrești ca ai primit sex oral. Teoretic, ceea ce se întâmplă in intimitatea unui cuplu, trebuie sa si ramana acolo, nu sa afle tot poporul.
Aici la fel, alegerea sta in mâinile tale dacă vrei sau nu să raspandesti vestea ca ai primit sex oral.
Unele persoane poate nu doresc să asculte informații despre actul sexual pentru care ție ti se pare o mandrie.
Strict părerea mea.
E ceva normal, doar sa fie cineva disperat care nu are parte de asta si sa i se ofere, poate doar in acest caz s-ar simti mandru, altfel nu-mi explic.
Părerea mea, Violetta, este că nu e neapărat un prilej de mândrie. Cel puțin nu pentru mine. Cum ai zis și tu în răspuns: intimitățile sexuale trebuiesc păstrate doar in cuplu, nu împărtășite și altora.
anonim_4396 întreabă: