Cred ca e normal sa fii curioasa. Ai tendinta sa te compari cu ele, sa le gasesti defecte ca sa te simti tu mai bine. Teoretic nu ar trebui sa facem asta dar o facem oricum. Doar suntem fete, nu ne putem abtine. Uneori inveti din greselile fostelor. Oricum, ai grija sa nu intreci masura. Nu ii cere iubitului tau tot timpul detalii. Mi-am dat seama ca nu faci decat sa rascolesti amintiri si cine stie ce pasare reinvie din cenusa?
Deci multumeste-te cu cateva informatii, apoi lasa-le pe ele cu viata lor si concetreaza-te asupra ta si lui.
Si eu am fos curioasa. Dar nu foarte multe detalii. Adica e normal sa te intereseze nume, poza, varsta, ce muzca prefera, cat au fost impreuna, de ce s-au dspartit. dar am auzt de femei care intreaba preferinte in pat, povesti de familie, asta nu mi se mai pare normal.
Curiozitatea a omorat pisica.asa ca stai in banca ta, nu conteaza pe cine a avut, conteaza mai mult ce va face in continnuare.
Eu zic sa sa traiesti prezentul!...nu mai cauta in trecut ca cine stie peste ce dai
.
Nu, mie nu mi se pare normal. Adica, tu iti creezi o impresie despre el, pe baza fostelor prietene? Nu draguta, nu face prostia asta.
Ce-a fost, a fost. Ce conteaza. Important e viitorul... (adica tu).
Eu cred ca nu ar trebui sa iti pese.Nu conteza cu cine a fost si ce a facut
Conteaza ca acum e cu tine
Nu te mai interesa de ele ca s-ar putea sa se supere prietenul tau
Nu trebuie sa te intereseze asa ceva.Tot ce conteaza e ca sunteti impreuna.
Nu e nimic anormal, dar ce rost are sa rascolesti trecutul, ce-a fost a fost... ce mai conteaza.important e ca esti acum cu el... poti afla lucruri dureroase...eu una sunt f geloasa, iar cand prietenul meu imi ad aminte de una din fostele lui, ma sup...nu suport...mai bine ai lasa lucrurile asa cum sunt
Depinde ce detalii. atata timp cat e doar o curiozitate si nu faci o obsesie din asta, si nu incerci sa afli pana si cel mai mic detaliu despre ele, si nu incepi sa te compari cu ele, e cat de cat in regula. insa cel mai bine e sa nu te intereseze, e mai "sanatos" asa, ca sa nu incepi sa iti faci ganduri de genul "ea era mai...decat mine"
Nu te mai gandi la trecutul lui. Bucura-te ca acum tu esti a lui.
Nu te mai interesa de ele, nu are rost, iar daca prietenul tau afla, o sa fie cam urat.
nustiucenumesadau întreabă: