Buna.Este perfect normal.Toate se intampla in contextul potrivit, la timpul potrivit. Daca altii fac misto de tine pentru acest lucru, ignora-i.
Esti perfect normal, stai linistit! Nu te lasa spalat pe creier de trendul acesta " ca TREBUIE sa-ti incepi viata sexuala timpuriu! ", trebuie sa faci ceva doar atunci cand iti doresti, esti PREGATIT PT EVENTUALE RESPONSABILITATI, o faci pentru ca e dorinta ta, nu un trend tembel al societatii imature dar " moderne"!
Ofera-le timp, nu incerca sa fortezi lucrurile. Desi iti doresti, din ceea ce ne spui tu, n-ai rabdare si-n acest fel continui sa speri ca o sa se intample, desi iti lipseste ceva.
Schimba tactica, abordeaza fetele diferit, incearca sa vorbesti cu ele, sa le cunosti.
Daca te grabesti, nu rezolvi nimic si ai sa ramai la fel de virgin si peste 10 ani. Nu, nu e nimic anormal cu privire la virginitatea ta, doar modul tau de a actiona.
Relaxeaza-te, pun pariu ca esti si foarte crispat cand incerci sa cunosti o fata.
Nu mai am răbdare fiindcă nu pot acționa în asa fel încât da se ajungă la asa ceva, am mai vorbit cu fete așa, foarte rar dar am mai stat la masa cu ele dar nu s-a ajuns la nimic, poate doar o ieșire scurta la un ceai.
Nu înțeleg de ce femeile nu trebuie sa facă nimic și au ocazii din toate părțile și noi bărbații nu avem nici măcar o ocazie venita random.