Nu face prostia asta. Chiar daca numai sunt impreuna. daca spui ca e prietena ta cea mai buna si daca ea il iubeste pe acel baiat nu te baga! Tu ar trebui sa o incurajezi sa ii dai sfaturi, nu sa iti bati joc de ea! Timpul le rezolva pe toate. poate si el o iubeste pe ea dar nu arata si poate se vor impaca. Si chiar daca nu se impaca asa sunt baietii, incearca si cu una si cu alta, a fost cu fata aceea a vazut ca esti prietena ei ce a zis? stai sa incerc si cu ea acum. Nu! Eu ti-am zis parerea mea.:*Bafta oricum
Nu face prostia asta sa ai o relatie cu fostul prieten al prietenei tale. E cea mai mare greseala.El te poate folosi ca sa o raneasca mai mult sau cine stie ce poate sa fie in capul lui.Gandeste'te bine. Tu ti'ai dori ca o prietena de a ta sa iti faca asa ceva? Gandeste'te bine de doua ori inainte sa faci vreun pas. sper ca te'am putut ajuta.Decizia o iei Tu.
Pai poti sa o intrebi pe prietena ta daca nu se supara sa fii cu el...
Si vezi in vocea ei daca e de acord sau daca nu.
Simplu ai spui prietenei tale ca al iubesti cu siguranta va intelege incearca si spune-i intr-un mod mai placut si sa fiti doar voi doua incearca si fa-o sa inteleaga ca voi doi va placeti spune-i sa nu se supere mai sunt baieti sper ca te-am ajutat funda?
Ei bine, eu fiind acea prietena imi este cam greu sa iti spun sa nu fi cu el! intr-adevar nu cred ca as suporta! dar daca te-as vedea fericita, si daca intre voi doi chiar e acea chimie, si daca el chiar te iubeste, eu voi trece peste!
Prietenii adevarati ar trebui sa faca sacrificii.Dar iubirea si destinul dicteaza.
Am si eu cam aceiasi situatie. Cred ca ar trebui sa faci ce-ti spune inima... nu uita,, In dragoste si in razboi, totul e permis,,