E greu, dar nu inseamna ca nu ii place daca o bagi in seama. Dar va trebui sa insisti, poate 2 luni ca sa iasa ceva, fie si o amicitie. Cei cu f multa rabdare reusesc doar in astfel de situatie. Bafta
Invit-o la o plimbare, singuri, asa vei avea ocazia sa discutati ca lumea.Succes!
Salut! Am patit si eu de multe ori asa, sa nu ii pese de mine. Vorbeam cu fete pe Facebook in general si vorbeam 3 zile insistent in astea 3 zile numai eu ii dadeam mesaje si la sfarsit le spuneam ca ma duc ma culc si astept mesaj maine de la ea. Din momentul ala imi dadeam seama ce fata este,ca a doua zi nu imi dadea mesaj,o mai lasam inca o zi,iar nimic dupa ii dadeam mesaj eu sau uneori nici nu ii mai dadeam,mai ales ca acele fete raspundeau in sec si scarba. Eu zic sa faci ca mine, vorbesti cateva zile ci ea si ii zici ca astepti mesajul ei maine sa continui conversatia,daca nu iti da mesaj,mai las-o o zi dupa poti sa ii dai un mesaj si sa ii spui ofurile ca de ce e rece cu tine si etc, nu are rost sa pierzi timpul aiurea cu o persoana care nu merita. Daca nu te place nu ai cum sa o faci din pura initiativa sa imi dea mesaj, crede-ma ca sunt trecut prin din astea cu fetele, gen ea nu iti da mesaj si ea vorbeste cu altul, am patit ca sa imi zica ca are treaba si ea in acel moment vorbrea cu prietenul meu, iar prietenul imi trimitea scrinuri cu ce vorbeau ei atuncia.Nu merita zic, te complici si mai tare si o sa suferi si pe ea nu o sa o intereseaze si ca ea nu are nimic.