Buna! Eu te sfatuiesc sa o complimentezi, sa gasiti lucruri comune intre voi. Vorbiti despre ce va place, dar sa stii ca unele fete daca vorbesc, nu mai tac. Fii social, incearca sa nu faci pe baiatul acela care spune intr-una "Eu am cutarica, eu sunt cel mai cel, uite ce am facut" si in NICI UN CAZ sa nu vorbesti cu ea despre gaming (daca nu le are cu calculatorul). Fii tu insati, incearca sa o asculti si sa-i raspunzi imediat. Nu trebuie sa-ti fie rusine, daca poti invit-o in oras la un suc, unelor fete le place sa fie duse in oras de baieti sau daca e mai timida si retrasa in casa, incearca sa stai intr-un parc cu ea, un loc in care e liniste si e si placut. Daca e firea mai sportiva, iesiti pe oriunde cu bicicletele, rolele, mai mergeti la un fotbal, mai incercati sa jucati si alte jocuri. Conteaza doar sa va amuzati si clipele impreuna sa fie cat mai frumoase! Sper ca am ajutat!
Curaj! Ai sentimentul de dragoste!
/\
/ \
|
|
Iti trebuie!
Stiu! Si mie mi s-a intamplat! Vorbeam numai porcari! Dar sti ce am observat? Daca zici,, DA''iti zic daca zici,, NU''nu iti zic!
Dacă te iubeşte cu adevărat va trece peste acest impediment! Cu timpul când ve-ţi deveni mai intimi vorbele vor venii de la sine! Baftă şi să fii iubit cu patos!
beausingurlamasamea întreabă: