| anonimusboy670 a întrebat:

E o fata la mine in clasa pe care o cunosc de la gradinita pana in clasa a4-a ne-am urat dar in clasa a4-a nu a mai fost la fel atunci ne-am placut dar anul tecut in clasa a5-a ia a fost cu alti doi baieti am fost cam gelos.Parintii nostri sunt prieteni si mergeam la ea foarte des dar de cand era cu acei doi baietii nu o mai bagam in seama si eram suparat pe ea (bine si mie mi-a placut de alta fata dar nu stia si plus i-a a fost prima cu aia doi). Mereu tati imi zicea ca nu e frumos a nu o bag in seama pana si-a dat seama de ce nu o bagam in seama si mi-a zis ca ea vroia doar sa ma faca gelos si s-a despartit de baietii aia dupa dar eu am continuat cu supararea si nu imi recunosteam nici mie ca eram suparat pe ea.Acum in clasa a6-a iar imi place de ea dor ca nu stiu daca ea ma mai place nu ma prea pricep sa aflu asta stiu ca tati mi-a zis ca ma place de multe ori dar nu il cred dar si din compotamentul ei fata de mine reiese ca ma cam place dar nu sunt sigur.Ce credeti ma mai place? PRIMUL RASPUNS IA FUNDA DOAR SA NU FIE BATJOCORA!

3 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Salut,nu crezi că eşti prea mic pentru o relaţie, ok să vorbiţi, glumiţi şi să ieşiţi nu-i nimic rău, dar nu mai mult, la vârsta ta eu nici nu ştiam ce e amor...Comunicaţi şi aveţi grijă de voi, o zi minunată!

| Nutemaiholba a răspuns:

Ok sper sa nu iei raspunsul meu ca o batjocorahappyesti inca ''mic'' si asta e normal varstei tale sa itiplaca de o fata apoi sa ezi alta fata si alta dar cel mai simplu e sa o intrei daca e place si nu te teme ca te va respinge...in inima ei inseamna ca ai avut curajhappy

| Aly13 a răspuns:

Eu in clasa a5a inca ma jucam cu papusile si ma uitam la desene animate. tongue Nu stiu ce sa spun dar cred ca sunteti putin cam mici. Fara spuapare dar eu iti sugerez sa lasi deocamdata fetele la o parte, sa te apuci de invatat, iar cand o sa ajungi la 14-15 si nu o sa mai fi asa timid o sa-ti fie mai usor sa-ti faci o prietena.