anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o intrebare la care as vrea sa raspunda baietii dar pot si fetele. Dau funda oricum! ....Cum pot sa.i spun unui baiat ceea ce simt pentru el? Adica cum pot sa.i arat ca il plac? de preferat nu fata in fata! FUNDa!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine ii zici in fata daca vrei sa te aprecieze, daca ii dai de inteles prin alte motive poate sa creada ca vrei mura-n gura si baietiilor seriosi nu le place asta. Doar disperatii mor dupa fete de le tot baga in seama.

| Crisu a răspuns:

Il poti suna. Daca nu vrei sa ii spui fata in fata, cel mai indicat este sa ii spui la telefon, ca sa-ti poti da seama ce reactie are. Trebuie sa ii spui ceea ce simti, nu te gandi prea mult la asta. Spune-i ce simti si ce gandesti! happy

| NeneaGogu a răspuns:

Spetsnaz ti-a spus cel mai corect ce sa faci, fi tu insati dar eu as mai adauga ceva, am tot vazut ca vrei sa pari mai atragatoare si multe altele, nu incerca sa arati unui baiat ca esti moarta dupa el ca faci mare greseala

| benga94 a răspuns:

Pai daca nu fata in fata, ai 3 variante, il suni, ii spui pe mess, ii trimiti un biletel si astepti raspunsul tot pe biletel, treaba cu biletelul ar fi mai buna pentru ca daca el iti spune ca nu vrea sa fie cu tine, tu poti sa spui ca nu a fost de la tine acel biletel ca sa nu picii tu de bleaga! intelegi? sper ca te-am ajutat!

| AngelGirl5 a răspuns:

Prin vorbe... prin fapte... Fi dulce cu el. Fi asa cum nu esti cu ceilalti baieti. El o sa observe asta!

| GossipGirL93 a răspuns:

Ahah scumpa am patit-o si eu eu am facut in felul urmator am scris pe un biletel tot ce simt si am transmis lui prin intermediu unei prietene, eram asa fericita el intreba de fete cine putea sa-i transmita am facut asa de mai multe ori, apoi am inceput a scrii sms dupa care nu am mai putut tine is ne-am vazut atunci eram in al 9-lea cer de bucurie era mi-a zis ca i-a placut ideea si ca am fost ceva original dar nu banal ca mereu pe net toti se scriu))am fost cu el 5 luni dupa care a plecat peste hotare))bafta tie sper ca am ajutat!

| daniellllaaaa a răspuns:

Pai stiti, mi.e cam rusine sa.i spun cea e simt...

| Rinadry a răspuns:

Trimite-i un biletel in care ii spui ca il placi...dar totusi iti recomnd sa-i spui acest lucru in fata succes:*

| Andreeaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca ai idu` lui poti astepta sa intre pe mess. te bagi in vorba cu el. si dupa ii spui ceea ce simti. un baiat apreciaza fetele care sunt sincere. mult succes, sper ca ti-am fost de ajutor!

| Soare_Alexandru_1996 a răspuns:

Stai mai mult pe langa el, vorbesti despre ce ii place iar apoi cand sunteit singuri iti faci curaj si ii spui!