| Lily333 a întrebat:

E o intrebare pentru baieti: Pe voi ce va atrage la o fata? Explica-ti amanuntit, cel mai argumentat raspuns ia funda.(PS: Nu cred in dragoste la prima vedere)

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Exista si dragoste la prima vedere, asta iti spun sigur fie ca ma crezi sau nu.Apoi...baietilor(ma refer la majoritate) le place o fata care sa ii inteleaga asa cum sunt.Sa arate si bine bineinteles dar pentru unii o fata poate fii urata pentru altii aceeasi fata poate fii frumoasa.Cel mai mult conteaza ceea ce esti.Si ti-am zis ei au nevoie de intelegere si iubire ca si fetele de altfel(dar nu chiar la fel).Un baiat are nevoie de o fata care sa il iubeasca dar sa ii ofere spatiu in acelasi timp, are nevoie de cineva cu o inima sensibila care sa il aline si sa-l faca fericit.Stiu ca acuma ''se cauta'' fete ''bune'' care sa faca mult sex.Dar eu ti-am spus cum ar fi o fata mai ideala sa zic asa, nu o taratura.Baietii au nevoie de o inima blanda care sa ii tempereze sa zic asa.Sunt mai multe de zis, dar c-am asta e in marehappy. Baftahappy

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Averea, daca vine dintr-o familie cu bani si imi da bmw si bani de buzunar stau cu ea

| RAY a răspuns:

Nici eu nu cred in dragoste nici la a mia intarnire numa fraieri cred, pai aspectul fizic clar adica fata aspectul fetei, sani, fund, daca e slaba etc citisem intr-un ziar ca cica barbati prefera fetele tinere si femeile cu femeile barbati mai in varsta cu banii cam ca la pingiuni, primatele din africa, desigur ca apreciez inteligenta indiferent de gen tu ai spus acuma de dorinta sexuala aia se activeaza prima

| FABULOSUL6000 a răspuns:

In primul rand cultura generala, sa vorbeasca frumos, feminin, pisicos as putea spune dar sa ai ce discuta cu ea.Sa nu imi zica ca venetia se afla in Germania ca poate sa fie perfectiunea intruchipata, sti cum fug! Evident aspectul. Fara par pe brate, picioare.....etc. Ingrijita, sa nu puta a transpiratie dupa ea. Machiaj prea putin imi pasa. In general frumusetea naturala e cea mai buna! Fara excese tipatoare in vestimentatie, cat mai simpla!
Cam asa vad situatia si nu cred ca am ratat ceva.
Eee, inca nu crezi. Stai sa o patesti!

| NameHarris a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Tu iti vei gasi femeie cand o gasesc astia pe Elodia daca ti cont de toate astealaughing)

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru NameHarris):

Pai si zi tu cam ce din lista aia este exagerat? Igiena? Istetimea? Sa nu se imbrace precum o curva? Sau ce?

| RedDeath a răspuns:

Ma cam bag aici, dar tu ai pus o intrebare cam naiva, pentru ca nu cunosti barbatii [stati la locurile voastre, obsedatilor, nu mai tot dati reply ca nu e asa, etc. Nu cred eu ca toti sunteti acum, vai Doamne, acele exceptii! ]
Deci ei sa uita la aspect : grasa, mai putin grasa, sani, fund. Ce se vede ii intereseaza. Caracterul si creierul sunt pe ultimul loc, de cele mai multe ori, chiar pe niciunul, pentru ca pe ei nu ii intereseaza comunicarea, asa cum ne intereseaza pe noi fetele. Deci, :aspectul! Ala se vede, e cel mai usor de priceput.

[da, probabil ca unii va simtiti cum sunteti, sau va simtiti jigniti. Considerati ca nu ati vazut comentariul, mergeti inainte, viata continua! Fac o generalizare pentru toti cei 99% care sunt asa. La ei ma refer. Daca sariti in sus, inseamna ca sunteti ditnre cei 99% si rpetindeti a face parte din cei 1%. Mai bine corectati-va si renuntati la obsesii!]

Deci, draga Lily, asa sta treaba. Aspectul conteaza cel mai mult, si, intrand la aceasta categorie, si modul in care te imbraci, desigur. Daca ai fusta mini de tot, sau nu. Daca ai pantaloni scurti, se vede cat mai mult, inseamna ca poate esti de nu stiu care tip de fata. etc. Ei se ghideaza si dupa imbracaminte si cum te face imbracamitnea sa arati. Deci, : aspectul! Aia e cheia.

| RAY a răspuns (pentru RedDeath):

Ai dreptate

| Ciumpi35 a răspuns:

Pai cultura generala, sinceritatea, frumusetea naturala. Fara machiaje.Sa fie sigura pe ea. Sa aiba propria parere, sa isi apere interesele.Cam atat. Pana la urma daca te iubeste sincer, restul conteaza mai putin

| OchiiCaprui a răspuns:

Pe uni nu-i intereseaza cultura generala, sa vorbeasca pisicos asa cum zice JONY6000, pe uni ii intereseaza doar aspectul corpului din pacate...

| Anonimus77 a răspuns:

In primul rand sunt oameni care spun ca dragostea la prima vedere conteaza, altii nici vorba. La o fata nu ma atrage neaparat sa detina un cur de brazilianca, dar nici lemn sau chestii din astea. Important este sa stie sa se comporte, sa arate onorabil totusi si sa fie deschisa la orice tip de discutie. Cel mai important este sa fie si incredere.

| Pop_Narcis_Doru_1996 a răspuns:

Nici baietii nu cred in dragoste la prima vedere stai linistita!happy
Nu pe toti ne atrag aceleasi chestii la o fata, pe unii ii atrage aspectul fizic si nimic mai mult, pe altii aspectul vizic, modul in care vorbeste, modul cum se comporta, situatia materiala, etc.
Spre exemplu pe mine prima data ma atrage modul in care vorbeste si ochii, dar dupa si normal ca orice baiat ma uit la fund, ma uit la sani, ma uit la tot ca na, suntem facuti sa ne uitam la tot detaliu!
Ne uitam la cum va imbracati, la cum va aranjati, cum va asortati, cum va machiati. Nu te astepta sa vezi baieti draguti si de treaba atrasi de fete care au 1kg de machiaj pe fata, care se poarta gen "pti" si care vrea doar bani si cluburi.
Mie nu-mi plac cluburile deci no sa caut niciodata o fata careia sai palca sa stea noapte de noapte in cluburi si care sa bea mai mult ca mine, nu imi plac fumatoarele(gustul pe care il ai in gura dupa ce le saruti lasa de dorit sa stii), mereu o sa ne uitam dupa fete mai mari de varsta decat noi dar o sa alegem o fata cu 1-2 ani mai mica...
Cam atat mi-a trecut prin cap acuma, daca mai esti curioasa intreaba-ma pe privat si raspund daca ma gandesc si la altceva big grin...