Bună.
Să-i oferi tu? Cât te plătește?
Chiar te înjosești! Dacă te iubește, trebuie să te respecte nu să te supună la perversiuni sexuale (deși tu dai semne că ești de acord cu ele). Ce mai urmează? Sexul anal?
Maturizează-te, nu permite niciodată să fii bătaia de joc a unui bărbat cât de mult l-ai iubi!
Pa, pa.
Hai ca iti explic eu trebuie doar sa folosesti imaginatia, eu masezi usor, tandru, fin, incepi mai intai cu cateva sarutari tandrei, eu mangai, i-o lingi, si apoi usor si cu multa grija o bagi in gurita, ai grija sa nu il ranesti cu dintii, penisul e foarte sensibil, si faci miscari tandre si lascive de du-te-vino, si il vei aduce pe culmiile placerii trebuie multa grija si rabdare sa fi foarte tandra bafta sa ne spui cum a fost
Fiecarea cu placerile lui. Vezi ce ii place si pe aia pune accentul.
Legiuitoareo, de ce esti asa inversunata? E treaba fiecaruia ce face, fiecare are o alta limita pentru acea "injosire".
Culmea e ca sexul oral nu e o caracteristica a adolescentilor, deci nu vad de ce s-ar "maturiza", cum spui tu.
Pa, pa.
Asta eraaaaaaaaaa cu toate intrebarile tale legate de sexu oral
insfarsit o logicaaa pai ca sa fie de nota 10 nu cred ca ajunge doar sexul oral... inseamna sa iei tu initiativa, sa il arunci in pat sa ii desfaci excital tare, fii perversa... muscal
oricum va fi, el va fi in al 9-lea cer, so dont worry
cius