Man, admir caracterul tau, eu spun sa mergi la fata de care iti place si sa-i spui tot ce simti pentru ea "sentimentele".
Emotiile iti fac numai rau, crede-ma si mi-e imi era frica sa ii spun ce simt pentru ea si acum am pierdut-o
Dar macar daca am pierdu-to, sa ii dau un sfat la cineva. Deci repet, du-te si spune-i tot ce simti pentru ea. Iti urez succes!
Ba, eu cred ca totusi trebuie sa i spui ca o placi, pentru ca esti in friend zone, dar spune i asta dupa ce se desparte de iubitul ei, o s o inveselesti, iar cand o faci, da i un trandafir sau ceva dragut
Man, iti admir caracterul tau, parerea mea este sa ii spui tot ce simti pentru ea, crede-ma, emotiile "te distrug"
Am pierdut o persoana foarte draga din cauza emotiilor, iti urez succes!
Oricat as vrea sa gasesc un sfat care sa te incurajeze, nu vad unde sa gasesc asa ceva. Nu trebuie sa ii spui unei fete ca o placi ca sa isi dea seama. Stie deja asta si nu cred ca ai sanse cu ea. Te-ar ajuta mai mult sa te axezi pe tine perioada si sa o ignori. Esti ceva ce ea nu gaseste in alta parte, dar un ceva cu care nu s-ar saruta si nu ar avea o relatie romantica. Esti ceva mai mult decat un simplu coleg, dar mult prea putin ca sa vrea sa fii iubitul ei. Nu o sa fii fericit cu fata asta, chiar daca veti fi la un moment dat impreuna.
E cu 1 an si 5 luni mai mare... mai stam si singuri plimbandu-ne si povestind
http://m.imgur.com/G0hh4I1,NuqhoUR
Ce sa schimb.la mine? In acest link sunt 2 poze.si nu mi s-a pus toata intrebarea d.aia am scris in comm