Se vede ca esti incepator in aceasta problema. Experienta mea cu fetele/femeile este net superioara experientei tale. Nu vreau sa te descurajez dar trebuie sa analizezi bine comportamentul ei vizavi de tine.Dar fetele/femeile nu le poti intelege niciodata. Daca acum este asa de amabila cu tine nu inseamna ca si tine la tine.Nu te lua dupa aparente.
Esti un pusti tare frumos, brunetel cu ochi albastrii, o sa fii o frumusete de barbat, dupa care or sa alerge o gramada de fete.
Sfatul meu, cauta-ti o fata de varsta ta sa-ti fie prietena, asta este mai mare ca tine, si vrea baieti si mai mari, nu se incurca cu cei din clase micute.
Tu, ca sa nu suferi, trebuie sa alegi pe cineva de varsta ta care te place si te vrea asa cum esti!
Hai, inca un pic si mergi la liceu, o sa vezi ca o sa ai bataie de fete pe tine!
Acum, pune mana si invata foarte bine ca sa ajungi la un liceu foarte bun, restul, vine de la sine.
Xplică
E cu 1 an si 5 luni mai mare... mai stam si singuri plimbandu-ne si povestind
http://m.imgur.com/G0hh4I1,NuqhoUR
Ce sa schimb.la mine? In acest link sunt 2 poze.si nu mi s-a pus toata intrebarea d.aia am scris in comm
A zis ca nu va suferi asa tare cand se v a desparti de iubitul ei deoarece il vede odata la 2.3 sapt
Vaza e ca nu prea baga baietii in seama, pe un coleg (care o place si ea stie asta) abia il baga in seama... si o colega a intrebat-o cum sunt si ea a zis ca dragut, simpatic etc.
RRSecularHumanist întreabă: