Atata timp cat iai bagat degetul,si cat te-ai patat de sange logic ca nu mai e,ca despre doctor nu stiu ce sa spun,stiu doar ca le va spune parintilor ac ea nu mai e virgin acum depinde ce o sa creada parinti,poate o sa creada ca a facut dragoste,poate o sa creada ca iau venit nevoile(de a face sex) si a masturbat singura, depinde si dc ii va spune ea, de ex poate sai spuna doctorului sa nu le zica nimic la parinti ca nu a facut nimic a fost o simpla joaca ...si doctorul poate o intelege si nu le va spune nimic ...eu iti urez mult noroc
Misto joaca asta de copii iar cat despre virginitate, e clar ca nu mai e.Stai linistit nu iti poate face nimeni nimic deoarece are peste 14.Isi va da ginecologul seama daca e cu degetul sau cu penisul asa ca nu iti face griji.
Gylson tu esti ala de la tara, valea pe taraf tv si scoate cablul de net marlane.
Daca a sangerat probabil ai deflorato desi mi-e cam greu sa cred si atunci ginecologu nu face diferenta intre penis si "2 degete". Bafta
Daca i s a rupt himenul nu mai e, si daca zici u ca ei i a curs sange, aveti ghinion, nu mai e virgina voi la varsta asta ar trebui sa faceti altceva, dar na, tineretul in ziua de azi... fundita?
Tocmai ai dezverginato pe biata fata, trebuia sa o faci cu ce aveai in dotare nu cu degetul)))))))ce pusti penibili...normal ca ai dezverginato tarane.
HappynewCenusa întreabă: