Buna.Cred ca si-a dat seama ca se tinea dupa tine degeaba...si pot sa cred ca acum ii place de alta fata daca nu-ti mai raspunde la telefon si ti-a cerut sa fiti doar prieteni.Acum nu zic ca ii place de alta fata, dar el si-a dat seama ca nu-l iubeai, si din ce ai spus cred ca el tinea foarte mult la tine.Suna-l si spune-i ca-ti pare rau si cere-i sa fiti din nou ca inainte daca desigur si el vrea.Succes!:*
Buna. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti serios cu el, daca esti indragostita de el nu poti continua asa...si mai ales ca el ti-a propus sa fi'ti prieteni buni inseamna ceva. Gandeste'te bine la ceea ce simti tu pentru el, vorbeste-i sincer, din inima si o sa vezi si parerea lui. Sper sa vorbiti si sa va lamuriti sentimentele, succes!
Buna.Aici tu esti ce care a gresit.Din moment ce erati buni prieteni de ce nu ii ofereai atentie? Si chiar daca nu simteai nimic pentru el din moment ce erati prieteni de ce il ignorai? Poate ca el nu te place ci iti vroia doar amicia, iar tu il tratai cu idiferenta.De ce te-ai comportat asa. Uite, el ti-a mai cerut odata sa fiti prieteni iar tu inca nu i-ai dat raspuns.Eu inteleg de ce acum nici nu iti mai vorbeste.Pentru ca el stie ca nu merita sa stea dupa tine din moment ce nu iti pasa deloc de prietenia lui.Iar, acum te-ai indragostit de el.Cand ai un prieten bun e minunat.Insa tu nu prea stii ce inseamna prietenia din moment ce erai indiferenta.Eu zic sa il cauti si sa iti ceri scuze caci de explicat nu ai ce sa ii explici pentru ca l-ai ignorat doar pentru ca nu iti placea de el si cerei sa fiti din nou prieteni, apoi daca el te place puteti fi amici.Invata din greseala asta si fii mai atenta cu sentimentele celor din jurul tau.Cand ai un prieten, chair daca nu iti place de el, respecta-l. Orice om trebuie respectat chiar daca e avocat sau maturator pe strada.E dovada de bun simt.Te rog nu imi spune ca esti o fata indiferenta
I-am dat raspuns dar nu a zis nimic.am acceptat dar tot a continuat sa fie la fel de rece cu mine.si mie imi pare rau pentru cum m-am purtat cu el si am realizat acum.am fost si impreuna o data. la asta m-am referit dar eu in momentul ala imi placea de alt baiat cu care am avut o relatie sentimentala stransa.el stia dar nu i-a pasat.
Ai dreptate si in ce spui tu si iti multumesc mult si de opinia ta.