| Siracuzia a întrebat:

E o poveste lunga.Am 13 ani si da, sunt micuta la varsta asta. A venit un baiat frumos cu ochii verzilove struck la noi in clasa din a 6-a de la inceputul anului.Acum sunt pe cale sa termin clasa a 7-a. Din prima clipa in care l-am vazut, am ramas blocata, m-a uimit cand l-am vazut.Acum...timpul a trecut, inainte era un simplu coleg, dar cu cat a trecut timpul, ne intelegem bine si cred ca il plac.De fiecare data cand imi vorbeste pe mess, ma emotionez si simt fiori in tot corpul.Sunt amandoi premianti in clasa, am avut aceeasi medie si amandoi suntem doua firi linistite.Colega mea de banca spune ca ma place, se vede dupa cum vorbeste si se uita la mine, dar mie nu mi se pare. Unele fete imi spun ca ma uit lung la el in orelaughing
Acum intrebarea:ce poate fi acest sentiment? Nu vreau sa-i spun ca-l plac(daca il plac)sau sa il intreb daca el ma place.

Răspuns Câştigător
| ruPfashu a răspuns:

Eu cred ca te-ai indragostit. Emotii, fiori, fluturasi in burta etc... ce vrei mai mult de atat? big grin

6 răspunsuri:
| ayame_7430 a răspuns:

Il iubesti foarte tare

| gigiro a răspuns:

Sunt fiorii primei iubiri.

| KIRK a răspuns:

Cred ca esti indragostita![mai mult ca sigur!]

| jumatatedininimata a răspuns:

Dragoste draga mea...la fel ca minelaughing si mie imi placea de unu daniel.un coleg nousmug e bine ca va placeti... puteti incepe o releatie:X bafta!:X

| Dollicious a răspuns:

Da-i de inteles ca-l placi si daca simte si el acelasi lucru va face el primul pas...si da, il placi.la fel patesc si eu

| JelLy_3370 a răspuns:

Il placi sigur sau poate mai mult...si probabil si el te palce, incearca sa vbesti cu el si sa vezi, poate totusi iese ceva.succes:*