Lupta pentru ea! Nu mai sta pe ganduri, ca pierzi timp. Ia-o deoparte si spune-i sincer tot ce simti, tot ce s-a intamplat, toate motivele. Spune-i ca nu vrei sa o convingi prin vorbe, vrei sa-i demonstrezi prin fapte. Si arata-i tot ce-i spui. Ai incredere in tine si in tot ce simti. Daca ea a spus ca vroia ceva mai mult de la tine, inseamna ca nu s-a dus totul asa de repede si ca doar e suparata. Bafta!
In cazul tau sinceritatea e ce-a mai importanta metoda de rezolvare. O situatie extrem de asemanatoare am avut si eu parte cam la acelasi inerval de timp pe care l-ai mentionat tu, doar ca eu am fost "victima".
Bun...si atunci fiind ca si in locul acelei fete pe care o placi tu, nu fac altceva decat sa astept sa-mi spuna ca-i pare rau pentru ce mi-a facut, sa treaca peste orgoliu...peste "raceala" de care dai si tu dovada.
Doar fa ce ti-am scris eu acum si o sa fie bine. Spune-i si ei ce ne-ai scris tu aici, pe site.
Daca stai si lasi sa treaca timpul n-o sa faci altceva decat s-o ajuti sa-si cicatrizeze ranile, iar atunci cand o sa fie bine n-o sa mai vrea sa se intoarca la tine.Acum e vulnerabila, si mai mult ca sigur asteapta o explicatie pentru cum ai tratat-o.
Apropo ...pt ca situati e asemanatoare ma faci sa-ti zic un "calduros" :"Du-te dracu"! ca i-ai facut fetei una ca asta. Poti sa te superi ca-ti zic asta dar o meriti.
Acum pune mana si repara-ti greseala.
Fratele meu imprieteneste cu ea.Ea iti poate da toata afectiunea de care ai nevoie. Daca chiat tii la ea fa-ti-o prietena.