Hei! Daca e o fata speciala merita sa lupti pentru ea. Daca simti ca e fata potrivita pentru tine,pentru care tu simti mult mai mult decat o prietenie nu ai nimic de pierdut ci doar de castigat. Faptul ca a renuntat la prietenul tau demonstreaza ca are sentimente pentru tine si e pacat sa pierzi ceva care poate deveni frumos.
Lasa trecutul,regretele ca nu ai facut ce trebuia atunci,fa acum ceea ce simti, spune-i, demonstreaza-i cat de importanta este ea acum pentru tine, inconjoara-o cu afectiunea ta, cu dragostea ta. Asta conteaza acum. Lupta pentru ceea ce simti.
Succes!
Da...am uitat sa mentionez ca a renuntat la fostul ei prieten cu care avea o relatie de un an si ceva. Eu pot trece peste si sa-i demonstrez cat inseamna pentru mine dar asta depinde si de ea daca mai vrea lucrul asta
Spui ca depinde de ea. Atunci poarta o discutie cu ea. Asa vei afla ce simte.
Stii ce sa faci?
Aratai mesajul asta ei si spune-i ca o iubsti.Zii sa iasa la o plimbare inbratiseazo si saruto.Asta e.
Vorbeste deschis cu ea si spune-i ca trebuie sa aiba mai multa rabdare cu tine. Ca tu tii la ea dar nu stii cum sa te manifesti pentru inceput. Nu te simtii vinovat ca ai neglijat-o cat timp ai avut probleme, toti facem asta. Eu zic s-o tii aproape. Sa nu o pierzi. Iubirile din liceu sunt cele mai frumoase si cele mai durabile. Bafta!
Trebuie sa ii acorzi atentie si sa-i arati ca si tu simti la fel.Incearca sa petreci mai mult timp cu ea si invit-o in oras.