| RAY a întrebat:

E o prostie sinuciderea din iubirea? tu te ai gandit la sinucidere cand ai suferit din iubire?

Desi eu credeam ca fetele nu iubesc cu adevarat am citit un articol trist
http://www.perfecte.ro/......-vina.html

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Sinucidere din dragoste? Bwhahahaha

Si cand te gandesti ca omul e inzestrat cu ratiune, dar face in asa fel sa demonstreze ca expidiatorul ei a gresit 'adresa'.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Raule iubirea e irationala

| Freya1 a răspuns:

E aiurea sa crezi ca femeile nu iubesc.
Este o prostie sa faci asa ceva dar adevarul este ca am avut si eu idei din astea cand am fost depresiva.Am avut o viata amoroasa tare trista big grin

| RAY explică (pentru Freya1):

Tu draga mea ai putea scrie un roman, sincer, multa drama, dar acum iubesti, am tendita de a exagerare, generalizare

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da pot sa fac si un film dupa viata mea laughing....Acuma iubesc si sper sa fie ceia ce trebuie.Da am observat

| SG1995 a răspuns:

E o prostie sinuciderea in general, esti rahat, accepta rahatul si treci peste, daca mori cu siguranta nu rezolvi nimic.

| ShaOfHatred a răspuns:

Sinuciderea e o prostie in general.

Răspuns utilizator avertizat
| AnaaaaaConstantin22 a răspuns:

Sinuciderea din iubire chiar este o prostie! da, suferi foarte mult din iubire, dar sinuciderea nu este raspunsul! poti iesi afara cu prietenii tai, sa discuti cu familia, etc

De ce credeai ca fetele nu iubesc cu adevarat? si noi iubim cu adevarat, chiar daca poate nu aratam asta, desigur, exista si fete care se uita numai dupa bani... dar sunt unele care nu sunt chiar asa ...cand te intragostesti, nu conteaza cat de bogat sau sarac este persoana respectiva! pur si simpu o iubesti asa cum este el/ea.

| RAY explică (pentru AnaaaaaConstantin22):

De ce nu credeam? din cauza fostei mele iubite plus ca vad multe ipocrite, dar am cautat astfel de cazuri triste, chiar am aflat ca incercarile de a isi lua viata sunt mult mai dese decat la barbati

| AnaaaaaConstantin22 a răspuns (pentru RAY):

Cunosc si eu astfel de fete...dar crede-ma, nu toate sunt asa ..si chiar imi pare rau pentru tine.

Iubirea e un sentiment unic,divin, minunat dar suferinta e prea grea, suferinta dupa despartire, cand vezi atatea ipocrite care se dau sfante mai exagerezi, cu toti gresim important e sa nu presistam in a gresi

| AnaaaaaConstantin22 a răspuns (pentru RAY):

Daca vrei sa te descarci sau ceva, putem sa vorbim pe privat...te inteleg, chiar daca sunt fata

Am uitat o de mult, dar multumesc mult ca mi ai spus asta, te adaug in lista de prietenii