| XyYx a întrebat:

E ok daca actul sexual dureaza mai mult? Adica in jur de 20 de minute? El spune ca e ok si ca ii place, dar unele prietene imi spun ca daca s-ar simti bine ar termina in 2 minute insa eu cred ca nu as mai simti nimic, niciun fel de placere daca ar termina atat de repede. Deci cum e bine?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

20 de minute este durata normala unui act sexual obisnuit, deci nu e deloc mult. Prietenele tale au barbvati cu probleme de potenta, ejacularea in doua minute se numeste ejaculare precoce si este o boala. Un barbat normal, oricat de excitat ar fi, isi controleaza ejacularea si nu termina ca un pusti, inainte sa-si dea jos pantalonii. E adevarat, ca in anumite momente puteti avea acte sexuale foarte intense care sa dureze 2-3 minute, dar asta se intampla rar. Tot asa puteti avea acte sexuale lungi si pe indelete care sa dureze doua ore, dar tot rar. In medie, un act sexual normal si satsisfacator pentru un cuplu dureaza 20-30 de minute, daca barbatul nu are probleme de potenta.

| Mirke a răspuns (pentru Brigaela):

Eu nu consider ca ejacularea precoce este o boala, este mai degraba un instinct primitiv, sexul la baza este pentru procreere, deci este perfect normal sa termini repede, dar pentru placere indelungata aici tine de autocontrol, este mult mai intens orgasmul cu cat il prelungesti, si amani placerea, singura problema ar fi psihicul, doar cei cu probleme ce tin de controlul propriu nu pot face asta, sunt diverse metode daca chiar vrei sa poti mai mult, eu pot termina si sub un minut daca sunt supra excitat si mai ales dupa o pauza de abstinenta, dar si dupa cateva ore, daca ea rezista atat, si n-am probleme de erectie nici dupa a 3-a ejaculare, deci nu mi se pare grav sa termini repede ci sa-l lasi pe partener(a) neterminat(a), mi se pare egoism si lipsa de respect, adica tu ti-ai facut treba si te-ai folosit de celalalt si nu-ti pasa, am patit-o si e dureros, chiar si fizic. si e aiurea sa fii cu cineva si sa fii nevoit sa te masturbezi.

| Oana92 a răspuns (pentru Mirke):

Ejacularea prcecoo este o boala! si inca una serioasa! Si este considerata boala din toate punctele de vedere!

Indiferent de ideea de baza a sexului(desi nu stiu cine a zis ca procreearea e ideea de baza!) un act sexual ce dureaza MEREU 2 minute e semn de boala. Daca un astfel de episod este foarte rar, cum ziceai si tu dupa o perioada de abstinenta sau in cazul incepatorilor nu se considera boala, dar daca episoadele sunt frecvente nu se mai vorbeste de normalitate ci de patologie!

| Mirke a răspuns (pentru Oana92):

Da totusi eu cred ca e lipsa de respect si doar egoism sa dureze 2 min, dar pentru o persoana care sufera de diabet sau alte afectiuni 20 de min poate sa fie mult, asa ca nu generalizam difera de la persoana la persoana

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E bine asa cum te simti cat mai bine! Noi putem termina si repede si mai incet, depinde de multi alti factori! Iar la tine mai ales, depinde de cat aexperienta ai, cat tii la el, cat te preludiaza, etc, etc.

| CoquineNoire a răspuns:

Depinde de gradul de excitatie si de varsta.
20 de minute este ok, nici prea scurt nici prea mult.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este ok ca actul sexual să ţină 20 de minute ( ar fi fost "rău" dacă dura doar câteva minute )!

Un act sexual "normal" durează cam 20-30 de minute ( dacă durează prea puţin, câteva minute, atunci partenerul poate avea o disfuncţie sexuală/ejaculare precoce ).

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Citez :
"Așadar, dacă din momentul penentrării și până la ejaculare se scurg 1- 2 minute, actul sexual se consideră a fi prea SCURT.

Pe de altă parte, dacă dureaza între 15 și 30 de minute, actul sexual propriu-zis este considerat a fi prea LUNG.

Conform cercetătorilor, durata adecvată a penetrării se situează între 3 și 7 minute, iar actul IDEAL durează 7 - 13 minute. "

Completez cu faptul că nu toate organismele sunt la fel, la fel și cu femeile unele se TERMINĂ în 5 minute, altele în 15 minute.

Așa că este perfect normal!

| Oana92 a răspuns:

20 de minute e mult? Tin sa te anunt ca prietenele tale habar nu au de sex. Daca ar dura mereu doar 2 minute ar insemna ca baiatul sufera de ejaculare precocee, in niciun caz ca e extrem de excitat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt prostii astea cu,, baiatul ejaculeaza cand vrea penisul lui'' exact ca atunci cand se lauda ghilobanii ca o au de 25 de centimetri si marimea medie e 12.
Pe net toti se lauda ca fac sex cu orele, dar oricine poate face asta nu?
Hai sa vedem care e durata medie.

Uite aici studii reale :
http://spynews.ro/......29822.html

http://www.csid.ro/......l-5774088/

http://www.gandul.info/......al-4878280

Ejacularea precoce e estimata cand actul sexual e sub 5 minute.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Daca ar termina in 2 minute, nu ti-ar mai placea tie, crede-ma. Prietenele tale sunt cam ghinioniste, de fapt.
Nu e anormal, e chiar OK, te poate ajuta si pe tine sa obtii orgasm mai usor, daca dureaza un pic mai mult.
In medie actul sexual dureaza in sine cam 10-15 minute, fara preludiu.
Eu zic ca ar trebui sa te bucuri.
Si nu e din cauza ca nu ii place, asa e perfect normal.

| Schatzyyyyy a răspuns:

E ok! 20 de minute e destul de bine...

Răspuns utilizator avertizat
| ChocolateFantasy a răspuns:

Nu conteaza cat dureaza actul sexual.Fa bine si nu le mai asculta pe prietenele tale.Fiecare om e diferit, daca nu se "elibereaza" dupa 2 minute,nu inseamna ca nu e la fel de excitat! Fiecare organism e diferit, fiecare corp e in stilul lui! Pe langa asta, si stresul constituie un dezavantaj. Daca prietenul tau are pe cap anumite lucruri, in subconstientul lui e stresat de acele lucruri. Oricum ar fi, ti-am zis.Fiecare e diferit, tu concentreaza-te acolo si fii sexy tongue Nu mai asculta pe oricine.

| M4SOnIC a răspuns:

20 Min Nici prea mult nici prea putin eu zic ca e bine