anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ok daca intreb o fata daca e virgina? Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Depinde de fată.
1)Dacă e prietenă cu tine şi nu se supără poţi s-o întrebi
2)Dacă e prietenă cu tine şi se supără din orice să nu o întrebi.
3)Dacă are prieten să nu faci prostia de a o întreba.
4)Dacă e timidă nu cred că e aşa de bine să-i spui.
5)Dacă vorbeşte clar, nu e timidă, nu are prieten şi se înţelege cu tine poţi să îi spui. happy

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde ce caracter are, daca tu esti virgin si vrei sa stii cu cine vrei sa o faci prima data ai dreptul sa intrebi dar pe ocolite si dupa o vreme de cand o cunosti.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și pe tine ce te interesează? Virginitatea ei?
Este o întrebare destul de deplasată. Când îți place de o fată îți place așa cum este, virgină sau nu!
Pa, pa.

| elena a răspuns:

La ce te ajuta?

| Ellenna a răspuns:

Depinde. De ce ar conta daca e virgina sau nu?

| XK a răspuns:

Nu il mai intrebati de ce vrea sa afle! si eu mai faceam d`astea whistling

Pai daca este amica buna, intreab-o, dar asa mai discretwinking daca ai cuvinte magice iti spunewinking

| bia0000 a răspuns:

E okhappy sau cel putin asa cred eu
succeswinking

| Allexandraaa a răspuns:

De ce te-ar interesa chestia asta? Sunt fete pe care nu le deranjeaza, dar sunt fete pe care le deranjeaza intrebarea asta. Daca vrei sa mai ai o amicitsie cu fata respectiva, mai bine musca-te de limba si nu o intreba kiss.

| Awndre a răspuns:

Depinde de relatia dintre voi.:-). Daca o intrebi asa ca intre prieteni e ok. daca sunteti ceva mai mult decat prieteni alege un moment mai potrivit sau nu o intreba.

| AnemonaP a răspuns:

Uite,iti spun din experienta mea. Fetele se simt jenate, adica si pe mine m-au intrebat vreo 2 baieti, si ma simt asa usor jenata

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Nu nu este deloc oke deoarece ca orice fata se simte jignita straight face La momentul potrivit vei afla daca este sau nu este virginawinking

Si apoi ce te intereseaza pe tine straight face?

Fiecare face ce vrea cu viata lui [daca nu iti esti prietenawinking ]

Pa, pa^^

| Teo_4002 a răspuns:

Eu sunt fata. Si daca un baiat m-ar intreba daca sunt virgina i-as spune ca da. Dar totusi ar fi urat din partea lui sa intrebe asa ceva. Nici o fata nu o sa-ti spuna adevarul oricum. bafta :*

| AFR81 a răspuns:

Daca e prietena ta de ceva mai mult timp, da, e ok.

| Mikaela a răspuns:

Nu, nu este ok. Orice fata, aproape oricare s-ar simti jignita daca ai intreba-o asa ceva. Daca vrei sa afli daca mai e virgina poti sa vorbesti cu ea, deschizand un subiect de discutie, cu mai multi prieteni, unde sa fie si ea si poti sa strecori subtil aceasta intrebare.Sau poti sa ii intrebi cea mai buna prietena, dar nu pe fata, subtil. Good luck!

| TheLocaKid a răspuns:

Eu sunt fata, asa ca da e ok. Si prietenul meu m`a intrebat si nu m`am suparat big grin

| Shahrukhkhan91 a răspuns:

Depinde de temperamentul fetii, daca este una mai tacuta, care da de inteles ca nu prea ii face placere sa vorbeasca despre viata ei sexuala, as sugera sa stai in banca ta ca se va supara, daca este una de aia care isi scoate si isi baga mai ceva ca baietii cred ca ti-ar raspunde si fara sa o intrebi :d

| albrosie a răspuns:

Da e ok doar ca depinde de fata unele iti spun da sunt virgina siti **** o plesa pe dupa capoc numa sa te invarti altele zic nu hai cu patu... depinde cum ai noroculla fata

| Schnitzel a răspuns:

S-ar putea sa se simta jignita. Daca m-ar intreba o persoana daca sunt virgina, as zice ca ma crede usuratica. Mai bine nu o intreba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga @qwerty [ uiopasdfghjklzxcvbnm ], asta-i ca si cum ai intreba-o daca poarta peruca sau nu.laughing

| Fanatic a răspuns:

Depinde cati ani are... daca are mai mult de 15 ani nu e nicio problema

| falls a răspuns:

Pai totusi, sigurat o sa zica ca iti bati joc de ea.

| sweetbutterfly a răspuns:

Sincer nu e ok pentru. ca asta ar veni ca o jignire la adresa ei...ma rog la majoritatea fetelor.In plus ai da si de alte necazuri pentru ca poate sa creada ca vrei "ceva" de la ea sau ca doar de asta stai cu ea(in cazul in care e iubita ta).

| sweetbutterfly a răspuns:

Sincer nu e ok ca asta ar veni ca o jignire la adresa ei.Niciodata sa nu intrebi o fata asa ceva.In plus ar putea crede ca vrei "ceva" de la ea sau doar de asta stai cu ea(in cazul in care e iubita ta).