Sigur, de ce n-ar fi?
Eu înțeleg panica asta legată de pedofilie, mai ales în era on-line, dar haideți să nu exagerăm. Sora mea mi-a spus o dată că ea crede că dacă cineva de 18 ani se vede cu altcineva de 17, trebuie băgat la pârnaie. Oameni buni, ne-am tâmpit de tot? Una e să te vezi cu o fată care-ți putea fi fiică și alta e să fii cu una cu un an mai mică.
Nam zis asta. Nu încerca astea cu mine.
Pe mine nu mă interesa o feme câți partenerii a avut în trecutul ei. Atâta timp cât crede în Dumnezeu cu Adevărat și nu-și face rău singură.
Stai liniștit, frate, că eu vorbeam de ei doi, de fata care a pus întrebarea și de iubitul ei, să fie doar prieteni momentan și să aștepte până la căsătorie.
Eu am răspuns în privința acelei fete fiindcă știu că s-ar putea să-și bată joc de ea.Restul este viața, inima, sufletul alegerea ei ce va face...
E ok, de preferat fără relații sexuale încă, ea este cam mică la 14 ani, sau dacă faceți măcar protejați-vă neapărat să nu aveți surprize neplăcute, un copil nedorit sau boli.
Nu este ok ca o fetita de numai 14 anisori sa umble cu baietii, chiar deloc!
Nu, ei sunt ambii minori si nu au ce cauta impreuna, ai scoala pune mina pe carte, si ea la fel, invatati nu va pierdeti timpul cu prostii
Nu, o relatie are rost cand are in vedere casatorie in viirorul aoroouat, altfel diar te expui la suferință, vinovatie, frustrare, nefericire.