Ai stat din milă? Milă față de ce?
Depinde ce înțelegi prin "nimic altceva în comun". Dacă nu reușiți să aveți o conversație de 5 minute fără să vă certați atunci da, e nașpa.
Revenind la prima ta întrebare, depinde de persoana.Pentru mine e ok genul asta relație, deși nu pe o perioada atat de lunga de timp.Nu te plictisești? Din moment ce sexul e singurul lucru care va "leagă".Si e ok în măsura in care ma atrage și personalitatea lui, suficient cât sa putem avea o discuție normala, sa putem iesi, sa îmi placa compania lui etc
2 ani pentru o relație strict bazata pe sex e mult prea mult.Si e si inutil.
Pierdere de timp! Profitati unul de altul! Ani pierduti din viata pentru ce.>? Doar pentru sex? Doar la atit se rezuma viata ta.>? Sincer nu ti doresti mai mult? O familie? Sa iubesti sa fi iubita? O armonie aparte? Posibil sa te fi obiznuit asa!
Scuza ma iarta ma dar DEgeaba iti spunem noi parerile noastre,, Doar tu iti decizi viata! Cum iti doresti sa ti o traiesti!
Se cheamă „friends with benefits" (prieteni cu beneficii) și poate dura ani de zile, de obicei până unul dintre voi va avea o relație cu adevărat serioasă.
Cred ca iti dai seama ca nu poate fi o relatie de succes. Practic ti-ar raspuns singura. Nu stiu ce varsta ai, dar sigur esti majora. Deci, eu as zice sa nu mai pierzi vremea si sa incerci ceva serios cu cineva care te atrage si din punct de vedere al caracterului. Daca nu sunteti compatibili, daca nu iti place nimic altceva la el, nu are sens sa spuneti ca aveti o relatie. Din moment ce niciunul nu aveti pe altcineva, nu va impiedica nimeni sa faceti sex. Dar ceea ce aveti voi in momentul de fata, nu se poate numi relatie. Este mai mult atasament. Nu este suficient pentru a fi impreuna sexul. Asa cum nu este suficienta doar compatibilitatea intre caractere. Trebuie ambele. Cu atatea certuri, nu o sa va mai suportati prea curand. Fiindca de multe ori in certuri zicem si chestii pe care le regretam dupa. Eu zic ca este mai bine sa incheiati relatia. Nu va poate opri nimeni sa faceti sex daca asta va doriti. Dar pe termen lung, nu aveti cum sa aveti un viitor impreuna
Sincera sa fiu, o relatie bazata doar pe sex nu cred sa reziste prea mult, va mai vedeti si rar pe deasupra.La inceput ai stat din mila si dupa aceea te-ai atasat de el, dar el oare simte la fel? Parerea mea este sa nu te mai complaci intr-o astfel de relatie si sa va gasiti amandoi jumatatea unde acolo veti fi pe deplin impliniti atat sexual cat si sufleteste, in caz contrar nu veti fi niciunul fericiti si doar irositi un timp pretios degeaba.Multa sanatate!
Vezi cum se comportă cu tine si dacă ține la tine da.
Dar dacă vă certați nu e bine