| paranormalwoman a întrebat:

E ok sa imi doresc atenție tot timpul? Ma simt vinovata ca vorbesc cu mai mulți oameni dar pentru unii sunt doar o pacoste, totuși le tânjesc atenția tot timpul sad

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i normal si nici ok, de aceea trebuie sa te auto-educi, fiindca oamenii te vor ocoli.

| Dismally a răspuns:

Nu este ok si asta te va afecta pe viitor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Problema e ce faci cand nu primesti atentie?
Ai o singura relatie sau mai multe, ca sa suplinesti nevoia de atentie?

| paranormalwoman explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu am relație încă, dar nici nu aș vrea una. Însă vorbesc cu mai mulți, sau caut mai multi dar nu știu de ce, revin asupra oamenilor care nu mi au facut bine. Deci asta fac daca nu primesc atenție, ma gandesc daca sa mai continui sau nu cu acea persoana. Oricum m au înțeles in privința asta, de aceea nu mai vorbesc cu ei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru paranormalwoman):

Te-am intrebat cu un motiv.
Mergi la psiholog si vorbeste cu el despre tendintele astea ale tale. "vorbesc cu mai mulți, sau caut mai multi"
"revin asupra oamenilor care"
Relatiile tale sunt ciclice. Azi e cineva, maine altcineva. Nu e un comportament normal. Ii ranesti pe acesti oameni care sunt prinsi intr-un gen de relatie pentru care nu si-au dat acceptul.

Cand mai citesti pe undeva ca omul nu e monogam, sa stii ca e fals. Nimeni nu isi doreste sa fie intr-o relatie cu alti 2-3 de care nu stie. Sau sa topaie intr-un dans de tipul "Pick me".

| Mindfulness a răspuns:

Vizitează un psiholog și nu te mai plânge că nu rezolvi nimic cu bocete.

| Robert2526 a răspuns:

E ok, e ceva normal!

| Paul754880338 a răspuns:

Atenția de care ai tu nevoie si nu doar tu, este un efect al faptului ca nu poți atrage atenția în tăcere, prin fapte, prin atitudine și prin personalitate. Mai poate avea radacini adanci în copilărie unde probabil atenția, dragostea, timpul petrecut împreună cu părinți nu a fost suficient. Primul pas spre "vindecare" l-ai făcut deja, recunoscând ca acest comportament este neadecvat și toxic pentru cei din jur, care vor continua sa te respingă, crescând în același timp nevoia ta de atenție. Al doilea pas ar fi sa îți dorești în continuare atenția celor din jur, dar fără a fi toxica sau opulenta, iar asta sunt sigur ca o știi deja știi și cum o poți face, știi de asemenea ca atenția primita nu este un scop major în viata decât dacă vrei sa fii o "vedeta" de carton goala pe dinăuntru și fără principii. Poate și mass media contribuie puțin la acest Target subconștient indus unora prin promovarea acestor non valori. Sfatul meu este sa te întrebi mai des cât de mult îți place sau nu, sa fii penibila ca urmare a acestui comportament.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E complet normal. Stai liniștită. Sa comunici cu oamenii nu e ceva rau