| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

E ok sa ma vad cu fostul prieten? Adica eu mai tin la el, dar am prieten si tin si la prietenul meu. Cam complicat, dar am sentimente pentru ambii.

Azi a fost ziua mea(ma cheama Andreea) si fostul mi- dat sms cu la multi ani(nu mai vorbiseram timp de doua saptamani), pe cand actualul nici nu cred ca si-a adus aminte(nu mi-a dat niciun sms, el e obisnuit ca eu sa-i dau in fiecare dimineata sms cu neata, c fc draga?). L-am intrebat pe fostul daca e in oras(el lucra in capitala) si a zis ca da. Noi de asta ne si despartisem, ca el lucra departe de casa si venea rar in oras, eu sunt cam geloasa si il stresam cu mesajele, in timpul ala imi cam placea si mie de altul(actualul meu prieten) si pur si simplu nu a mers... mentionez ca era deja a doua oara cand incercam sa fiu cu el(prima oara ne despartisem din cauza lor mei).

Deci ar fi ok sa-l invit la o cafea sa vorbim? Doar asa amical, ca nu am de gand sa ma despart de actualul... Ma simt foarte bine cu fostul si cred ca mi-ar fi mai usor sa fim amici si sa iesim din cand in cand decat sa nu stiu nimic de el. E ok deci sa-l invit sa-l invit la o cafea?

Eu am 15 ani, el 25 si am spus ca nu prea as mai vrea o relatie cu el. Intreb doar daca e in regula sa-l invit la o cafea? Si daca da, sa-i spun ca am prieten, ca nu mai tin la el sau ca eu inca mai am sentimente pentru el? El nu cred ca tine la mine, dar am fost prieteni intotdeauna si mi-a spus ca sa fim amici lui i se pare ok(asta mai demult). fundabig grin

Răspuns Câştigător
| deea40 a răspuns:

Pai nu vad o problema in a ieshi la o cafea amical... adica dupa parerea mea daca u vrei sa se schimbe lucrure intre voi mai bine nu ii spune ca mai ti la el. cat deste actualu mai bine nu iai mai da sms si ai lasa asaa sa vezi daca el are vreo intentzie sa te caute daca nu asa nu are rost. sa il cautzi nuami tu pe el.
sper ca te-am ajutat. bafta
si la multi ani! :*:*

3 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Raspunde-ti la intrebarea asta si o sa iti dai seama: tie ti-ar placea ca actualul tau prieten sa iasa cu fosta lui iubita cu sau fara stirea ta?

| rucsy_7574 a răspuns:

Nu e nimic gresit sa iesi cu el la un suc cafea amical. Daca actualul tau prieten are increderea necesara in tine si nu are o problema cu asta nu gresesti cu nimic. Nu trebuie sa te izolezi de lume ca sa intretii relatia cu prietenul tau. Atat timp cat e amical si nu vrei mai mult sau chiar daca vrei dar nu ai de gand sa mergi mai departe nu e problema. Nu trebuie sa ai prieteni doar se sexul feminin si spun asta din propria experienta la fel eram si eu imi puneam intrebarea daca mie mi-ar place ca prietenul meu sa iasa cu fosta iubita. Raspunsul era nu. dar daca sunt sigura ca tine la mine si nu vrea nimic mai mult cu ea si aceea fata nu are alte planuri cu el nu avea rost sa-l tin legat de mine.

Ca pe cainele tinut in lant tot roade lantul si cand scapa e bun dus... Da`i libertate si ofera`ti si tie dar cu limita.
O relatie serioasa bazate pe incredere asta inseamna sa implici multe riscuri dar iti ofera si un beneficiu vei avea incredere mult mai mare in el.

Stii. decat sa stai mereu cu intrebarea "oare cum ar fi daca ar iesi cu o fata? oare cum ar fi comportamentul lui apoi etc " lasa`l sa iasa si el si vei vedea si lasa`l si pe el sa vada ca desi iesi cu cineva la un suc comportamentul tau ramane neschimbat fata de el ba chiar ii oferi mai multa atentie

Asta e parerea mea si sper ca ti-a fost de folos sfatul meu.

big hug

| rucsy_7574 a răspuns:

Si apropo... La multi ani! big hug Sa ai parte de tot ce iti doresti :*:*