Nimic. Lasă lucrurile să curgă normal, nu forța nimic!
Depinde și din ce motiv v-ați separat, dar și de modul cum s-a produs „ruptura" dacă te va mai dori / accepta pe lângă el, fie și ca simplă prietenă.
Oricum, ar fi bine să analizezi cu atenție ceea ce nu a mers și să tragi învățăturile necesare.
Oare cand o sa realizati ca experientele astea nu dureaza... Nu prea ai nici-o scuza sa pui astfel de intrebari, decat daca ai 15 ani.
O persoana nu este proprietatea altei persoane!
"I think I did it again
I made you believe we're more than just friends"
Nu e ok sa te minti singura. "Și sa Rămâneți doar prieteni?" cu "Eu țin enorm la el și l as vrea înapoi" sunt clar doua lucruri diametral opuse. Dar de principiu nu e ok sa reicalzesti ciorba. Daca nu a mers o data, e greu de crezut ca daca insisti si tragi de el asa cum o faci, o sa iasa ceva pozitiv. Eu zic sa treci peste
Prostul mi-a dat papucii acum 3 ani. Block + ignore si alte minuni dupa cateva luni a inceput sa imi dea cerere pe Facebook, eu dadeam "refuza" si el imi dadea iar, apoi a inceput sa imi dea follow din nou pe toate retelele de socializare, sa il bat nu alta, mi-a facut rau.
Eu zic ca daca te-a ranit sa rupi toate legaturile cu el, nu e sanatos pentru tine sa inca vrei sa discuti cu el deoarece poate profita de slabiciunea ta. Mi se pare aiurea sa cersesti atentia lui sa va convingeti sa va vedeti, poate el are alte intentii decat ai tu. Este toxic pentru tine, iar pe termen lung vei suferi mai tare. Am patit
Fosta s-a suparat pe mine ca i-am batut fratele la fotbal si dupa ce i-am spus nu eram de acord cu casatoriile dintre 2 barbati sau 2 femei, s-a suparat pe viata, fmm. Acum vrea sa ne impacam dupa ce ca sunt la un liceu militar, dupa o zi plina de stres si de alergatura numai de una ca ea nu mai am chef, mai degraba imi pierd timpul pe site-ul asta .
Am citit "pentru ca i-am batut fratele", incepeam sa fiu entuziasmata si dupa am continuat "la fotbal". Dezamagitor!
Nu ca e mai mare ca mine din pacate, chair mi-as fi dorit.
Eu pe fostul si astazi il respect si tin la el, pentru ca atunci cand nu s-a mai putut salva nimic intre noi ne-am despartit prieteneste. Acum fiecare din noi e casatorit, iar el e vecin cu parintii mei. Ne vedem foarte rar, suntem in continuare prieteni. Ne dam sfaturi si ne descarcam unul altuia. nu consider ca facem ceva imoral din moment ce suntem in continuare buni prieteni
Anonim519 întreabă: