Cu toti facem asta de ce sa fi vinovat? hai sasi povestesc ceva dorinta fizica sexuala e similara cu atractia fizica, deci dorinta sexuala te impinge sa vb cu sexul opus, relatia avand scop sexul, nu te simti vinovat ca e ceva normal, ar fi o ipocrizie daca ai spune nu stau cu ea pentru sex, dar asa macar esti sincer cu tine insuti, daca nu near atrage sexual opus nici nu am discuta cu ele, tu ai discuta cu una grasa/urata de 500 de kg? posibil ca nu, si ele pe ele le impinge tot atractia sau banii tai, ne complacem man noi sex ele banii, sex make money
Nu e corect sa fi cu doua,trei si sa le minti ca le iubesti e la asta nu sunt de acord cu tine, eu urasc minciuna,ipocrizia nu sinceritatea, deci nu o minti a o iubesti, alte vrajeli, atunci esti un nesimtit, nu uita ca totul se intoarce mereu impotriva ta
Ok nu e dar e extraordinar de comun. Majoritatea barbatilor se joaca cu mintea femeilor pentru a obtine sex.Mai corect mi se pare sa le gasesti pe acelea care vor si ele doar distractii...nu sa profiti de naivitatea unor fete care pot ramane marcate de atitudinea ta.
Nu e deloc ok, fa sex cu una care iti place, mereu e mai intens cand ai sentimente pentru persoana cealalta.
Eu nu cred ca e ok... sincer. Adica inteleg ca ai nevoie de o partenera, dar ar fi mai bine sa astepti pana intalnesti o fata de care chiar sa iti placa. Adica gandeste-te putin: sa zicem ca in viitor o sa intalnesti o fata si o sa te indragostesti de ea. Poate ea o sa afle ca ai mai fost cu inca multe fete pana atunci, si va trebui sa dai explicatii; asa ca 1. Iti distrugi reputatia si 2. Nicio fata nu o sa mai vrea sa fie cu tine pentru ca o sa stie ca nu esti serios(parerea mea). Fa cum crezi
Depinde. Daca tipa e usuratica si practica "sportul" asta cu cine ii iese in cale, e sansa ta. Dar daca isi doreste o relatie serioasa si apari tu cu situatia de fata, nu-i oke, pustiu.
Nu, nu e ok daca fata in cauza crede ca vrei altceva. Poti sa ii spui sincer de la inceput sau sa iti gasesti o partenera cu care doar sa faci sex.
Nu,nu e ok din punctul meu de vedere.Astazi toti vor relatii doar pentru sex sfatul meu ar fi sa te combini cu una pe care o placi si care te place si toate o sa fie la timpul lor, s-ar putea ca mai tarzziu sa regreti ca te-ai combinat cu fata aia doar pentru sex.