Depinde pei daca vrei poti s-o faci de cateva ori din curiozitate daca esti mic daca esti baiat si ai peste 14-15 iti pot spune ca poti s-o faci de 3 ori pe saptama dar ai grija din exces de masturbare poti ramane ipotent... din punct de vedere religios este un pacat foarte mare... eu ti-am zis parerea mea fundita
Pai crestinismul considera masturbarea un pacat.
Conform Bibliei. Despre personajul biblic Onan (vezi aici despre el: http://ro.wikipedia.org/wiki/Masturbare) se spune ca "si-a varsat samanta pe jos" (banuiesc ca stii la ce se refera). Iar asta nu era in voia lui Dumnezeu.
Dar oricum multi oameni sustin ca ceea ce a facut Onan nu are legatura cu Masturbarea.
Depinde daca esti religios sau nu.Nu este pacat dar ceva normal (doar pina la o anumita virsta).Asa daca ne gindim religios si dupa istorie este un pacat si nu se intilneste de catre biserica.Dar stiintific e normal ca datorita masturbarii se reinoieste spermatozoizii dar la fata devine mai calma si mai relaxata
E pacat daca nu pui suflet mare in treaba pe care o faci. Daca pui suflet si pasiune, totul e perfect si divin.Bagai mare si fir intins! Dai in cap, loveste-o bine!
Acesta este un caz in care se "ciondanesc" stiinta cu credinta.Doctorii,medicii,cercetorii spun ca masturbarea nu-i pacat, deoarece atunci cand te masturbezi scapi de frustarea dobandita pana atunci.Intr-un cuvant te descarci de stres, probleme etc.
Din punct de vedere religios este un pacat. Deoarece masturbarea da catre sex.Sexul trebuie sa fie facut numai intre o fata si un baiat,si dupa ce s-au casatorit religios (asta daca nu vrei,iarasi,sa pactuiesti). Mustarbarea ti-o faci singur, practic).Si este un pacat, chiar daca esti fata chiar daca esti baiat.
Acuma depinde pe cine vrei sa crezi pe cei cu religie sau pe cei cu carte
Din punctul meu de vedere este pacat pentru ca asta inseamna si "desfranare" iar asta incalca 1 din cele 10 porunci.