Acum 1 minut | AndreeaColin explică (pentru Ionut_Pavel_1993):
,, Umm... Deci sa intelegi ca unora dintre fete nu le place dar o fac? ''
EXACT. Destul de des si in cazul multor fete care au libidoul foarte mic sau aproape inexistent fiind ''frigide'', apare si exista o astfel de situatie. Sanatate!
Deci num nu "trebuie oricum". E ca si cum ai zice ca "trebuie sa maninci carne" oricum. Faptul ca unele chestii sunt considerate de majoritate ca normale nu le face obligatorii. Uite, un prieten de-al meu nu mai maninca carne de vreo 10 ani. Omul are sala de fitness, trage de fiare zilnic, si arata jos palaria. Ovo-lacto-vegetarian, nu a luat-o pe aratura cu veganismul, insa sunt si vegani care fac fitness si arata foarte bine. Bine, eu unul maninc carne si nu imi pun problema sa ma las, nici nu ma omor cu cate o friptana zilnic ca altii, dar ii inteleg perfect pe cei care vor sa adopte un alt stil de alimentatie si de viata, chiar unul mai radical ca veganismul, de exemplu.
De vreo zece ani dar inainte a mancat. deci a trebuit. deci trebuie.
Nu. Mai inainte nu se documentase in mod special asupra alimentatiei vegetariene. Iar raspunsul la intrebarea ei e ca, statistic, are cam 1/7 sanse sa nu aiba vreodata orgasm. https://abcnews.go.com/......omen/story
alexutza4youaly întreabă:
Anonim519 întreabă: