Pff, cine a zis ca trebuie să fi popular pentru a te dizvirgina?
Poți sa îți cauți o femeie și gata, nu trebuie sa fi popular.
Nu ma refeream la prostituate, dragă Violeta
Ma refeream dacă poți sa te dezvirginezi ca un om normal, de rand, între vârstele alea.
Din moment ce tu ziceai ca ai 22, de ce intrebi de 18 si nu de 22-40? Ti se termina viata la 25?
Este o intrebare fara cuvinte. De ce NU apelezi la un psiholog sau la un site cu psihologi. Sa vezi acolo ce te-ar putea indruma? Ti se pare asa de important acest aspect?
De ce sex după câteva luni și nu în maxim a doua întâlnire?
Aa și cu o vedetă merge și din prima, nu? Adică doar un om de rand trebuie sa aștepte câteva luni de cunoaștere cu o femeie ca să aibă ceva cu ea
La 16 nu aveam dorinta de sex, cum o am acum la aproape 22.
Și cum fete cuminți sunt doar 10% în toată România
Nu trebuie sa fie cuminte, trebuie doar să o fac sa ma placa din câteva cuvinte, dar nu am avut vrăjeală niciodată, că frumos sunt
Eu pe toți care i-am auzit,au facut-o după doar câteva întâlniri sau chiar la prima intanire, nu cum spui tu, ca după câteva luni, dacă nu ești pregătit sau nu vrei ceva serios ii comunici fetei, nu?
Fiecare om se dezvirigineaza cand crede el ca este pregatit, nu inseamna ca trebuie sa fi popular ca sa te dezviriginezi la 16 ani sau la 15 sau ca nu esti popular daca nu faci asa. Astea sunt doar copilarisme create de copiii de 14 ani.