Ai fi mirata cati exista. Multe femei nu prea apreciaza asta. Dupa un timp se lamenteaza gen nu face totul pentru mine, se uita la alta, nu ma intelege. Uita insa ca si "sclavul" este un suflet care are si el nevoi, intelegere si comunicare.
Asa incat magia dispare si ambii cauta alta relatie.
Dacă e ce trebuie, de ce să mă lamentez ca femeie? E bun la suflet, dotat, nu face lucruri pe ascuns și apoi să mă pună în fața faptului împlinit, de ce sa dau cu piciorul?
E ca faza cu fericirile in psihologie. Este o scara pe care unul e fericit ca are o paine si altul ca are un copil. E doar un exemplu. In timp o paine nu te mai multumeste si tot asa. Odata ce obtii ceva, vrei mai mult. Pune in calcul ca te apuca o criza de nervi la un moment dat ca nu a percutat cum ai vrut tu. Ce se intampla atunci?
Probabil voi renunța la orientarea mea sexuala și nu voi mai avea alta în schimb.
Hai sa nu dramatizam...
S-ar putea sa o aplic. Sper totuși să nu se ajungă acolo mai devreme de termen, vreau să mă mai distrez cu partenerul de sex opus.
Comunicarea e cheia. Ii spui si il intrebi ce anume ii/iti place sa faci in pat. Asa nu sunt curiozitati ca tu sau el sa cautati in alta parte. Fii deschisa si acordati-va timp sa va cunoasteti!
Chiar daca iti schimbi preferintele sexuale sa nu te astepti ca va fi altfel. In sensul ca daca faci dragoste cu o femeie aceleasi principii se aplica. Sau, daca am inteles bine nu incerca abstinenta. Pe plan hormonal nu duce la nimic bun...
Ce treabă are personajul din Resident Evil 8 cu mine?
Pai tu n-ai zis de tine neaparat, ai intrebat daca o femeie in general ar putea sa mai aiba sclavi masculini
Un "sclav" cu adevarat supus si dedicat are orice femeie care stie cu adevarat sa fie feminina, modesta, respectoasa, iubitoare si nu cauta decat pozitia de femeie, sotie si mama in cuplu si nu cea de dominatoare. Dominatia asta, chiar si in gluma, ne cam ia punctele cardinale, nu prea mai stim cine suntem. Barbati cu posete de dama sau femei care merg cu bratele departate de corp si cu departate sugerand masculinitatea? Devine cool sa fim ce nu trebuie si nu am fost proiectati sa fim.