Asta deja e ceva psihologic
frica de sine ca ar putea fi faptul ca nu sa mai intalnit cu asfel de caz pana acum
e ceva normal sa i intarzie sunt femei de 30 de ani care le intarzie.
Eu sunt fata deci iti pot spune precis ca nu are cum sa fie...dar daca chiar stai ca pe ace i-ai un test de sarcina nu costa mult e usor de folosit si sa vedeti care e raspunsu
Scuze, sunt obosită şi gândesc după ce dau răspunsul.
Înseminare artificială adică: http://sanatate.ele.ro/......10256.html
M-as fi bucurat sa-mi raspunzi cu un "da" sau "nu" in caz ca stii.dar multumesc oricum.
Nu ti-am spus-o in nume de rau nu ma intelege gresit
dar gandeste putin la rece cum poate sa ramana insarcinata daca inca este virgina.
e ceva imposibil
Intreb pentru ca i-au intarziat problemele si altii zic ca e posibil.
Asta deja e ceva psihologic
frica de sine ca ar putea fi faptul ca nu sa mai intalnit cu asfel de caz pana acum
e ceva normal sa i intarzie sunt femei de 30 de ani care le intarzie.
Eu sunt fata deci iti pot spune precis ca nu are cum sa fie...dar daca chiar stai ca pe ace i-ai un test de sarcina nu costa mult e usor de folosit si sa vedeti care e raspunsu
Da,e posibil! Asta desigur, daca ea e Fecioara Maria 2 si se gaseste vreun duh sfant "s-o lase" insarcinata.Wtf?!
Ironic raspunsul tau.Intentia mea la intrebare a fost foarte serioasa.imi pare rau insa ca altii nu au aceeasi seriozitate.Multumesc oricum.
Intrebare serioasa? Gandeste-te si tu: cum sa ramana insarcinata daca e virgina? Dar poate nu e virgina si va minte pe voi, Asta da, e o posibilitate.
anonim_4396 întreabă:
RBT0809 întreabă: