Da, daca il inmoaie cu ceva, il leaga si ii face oral, il excita si se infige in el si incepe dansul.
Nimic nou sub soare!
De ce nu ar fi posibil. E drept ca rata violurilor in randul femeilor e mai mare dar se poate intampla si invers.
Nu cred ca-i posibil, pentru simplu fapt ca fata/femeie face sex cand are sentimente pentru baiatul/barbatul respectiv, neavand erectii spontane ca un baiat.
O fata/femeie poate corupe si seduce un baiat, dar nu-l poate viola.
Sa nu uitam ca, in caz de viol, baiatului nu i se scoala nimic, facand actul sxual imposibil.
Sincer, nu prea cred.
Barbatul are o forta fizica mai mare decat a femei, plus ca un barbat daca nu are erectie nu stiu cum poate face sex cu o femeie.Ii scoate limba fortat din gura?
"Barbatul are o forta fizica mai mare decat a femei" -- bai ce ganditi doar in clisee. Cris Cyborg, Amanda Nunes sau Rose Namajunas ar putea viola mare parte din barbati.
Da, prin metoda pegging
https://en.wikipedia.org/wiki/Pegging_(sexual_practice)
ai violat pana acum pe cineva?
Da, exista multe cazuri, dar nu sunt mediatizate pentru ca barbatilor le e rusine sa recunoasca chestia asta din cauza societatii infecte care ii portretizeaza ca fiind durii pamantului.
Nu prea cred. Barbatii au o putere fizica mai mare, doar daca femeia ar avea puterea fizica unui barbat si nebunia ce o are in cap. Ar fii vai de noi toti, un fel de bestii.
Se pune una de 150 de kg le tine ce faci mai fugi