anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil ca o virgina sa ramana insarcinata in urma unor "jocuri" cu contact direct, fara penetrare, dar care au implicat ejaculare?

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Foarte posibil! Dece nu sunteti putin mai atenti - mai ales tu?! Contactul direct ar trebui sa fie - la o virgina! - doar intre degete si clitoris, sau buze & limba si clitoris, respectiv sani! Mama natura vrea cat mai multi bebey!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sigur ca se poate!
Ca himenul are orificii (pe unde de altfel se scurge si menstra), iar daca ejacularea s-a facut cu putere....cine stie unde a ajuns... unul de-ala mic!

| mona a răspuns:

Daca a fost fara penetrare atunci sansa e minima sa ramana insarcinata

| luisanamy a răspuns:

Poti ramane insarcinata, mai multa grija data viitoare.

| Azµre a răspuns:

Da normal!

| emag a răspuns:

Da este posibil

| Terente20 a răspuns:

Bai, uite...asta nu inteleg eu. ori vi-o trageti, ori nu? asa nici nu faci nimic si mai iti faci si griji de pomana

| VictorVictoras a răspuns:

Da mai dar sunt sanse mici vorbesc serios deci eu am avut contact fara prezervativ cu iubita mea timp de 2 ani si nu s-a intamplat sa ramana dar am incercat sa fiu foarte atent, m-am speriat o singura data cand s-a spart prezervativul dar mi-am dat seama la timp si nu am ejaculat ca asa acum eram tatic, nu ca nu mi-as dori dar nu sunt suficient de pregatit pentru asta, asa ca nu-ti face griji. dar ai grije de acum incolo.

| bernik a răspuns:

DA ..se poate

| unyckatu a răspuns:

Se poate bineinteles