| gigikent a întrebat:

E posibil sa fi ramas insarcinata? tinand cont ca am facut-o am ejaculat pe boxerii mei si m-am sters apoi am mai penetrat-o de vreo 2 ori.

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Iti era greu sa te duci pana la baie se te speli pe instrumentul muncii? raised eyebrows
Si de ce ai mai penetrat-o de doua ori, iti era ca nu o mai prinzi alta datá? ¨Capu´ face, capu´ trage¨.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e posibil, fiindca in uretra au mai ramas spermatozoizi.

| monyk a răspuns:

Da, sunt posibilitati dar nu asa mari, totusi mai bine ar fi ca ea sa isi faca un test de sarina sa vedeti rezultatul, totusi, sansele cred ca sunt cam mici...

| LoryM22 a răspuns:

Pai daca nu ati folosit prezervativ sunt mari sanse sa ramana insarcinata, plus ca daca zici ca nu te-ai spalat si nu ai utilizat un nou prezervativ (sau nu ai folosit deloc prezervativul) si doar te-ai sters... daca ea nu ia anticonceptionale este mult mai mare procentul ca ea sa fi ramas insarcinata. Cel mai bine ar fi sa faca un test de sarcina se face cam la 7 zile dupa contactul sexual neprotejat il ia de la farmacie.Asa scapati amandoi de aceste dubii, sper s aiasa negativ.

| pisoias29 a răspuns:

Lenea asta mare cucoana... daca ajaculai doar afara erau probabilitati mici... dar cum zici ca ai penetrat-o din nou dupa ce te-ai sters sunt sanse sa fi ramas insarcinata. Daca nu ramane data viitoare fi recunoscator si spala-te sau foloseste prezervativul

Răspuns utilizator avertizat